Straalkachel van Heat Save

Als u wilt besparen op energie, dan denkt u misschien niet direct aan een straalkachel. Straalkachels zijn vaak energievreters en daarbij zijn ze ook nog eens gevaarlijk. Echter, de straalkachels van Heat Save zijn anders. Bij het ontwerpen van deze duurzame straalkachels is rekening gehouden met de veiligheid. De kachel blijft koud aan de buitenkant, waardoor deze geen gevaar oplevert voor kinderen of huisdieren. Daarnaast verspreid een straalkachel van Heat Save de warmte gelijkmatig door heel de ruimte, door middel van kwartselementen. U kunt dus snel genieten van een behaaglijke temperatuur. Zo is een straalkachel van Heat Save de ideale bij verwarming.

Elektrische verwarming

Het aanschaffen van een elektrisch verwarmingstoestel is nog een goede optie om te besparen op stookkosten. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Elektrische verwarming van Heat Save is milieuvriendelijk en duurzaam. De kachels gaan een leven lang mee en vergen geen onderhoud. Als u op zoek bent naar elektrische hoofdverwarming voor heel uw huis, dan raden wij Batirad verwarming aan. Dit innovatieve verwarmingssysteem verbruikt slechts één uur elektriciteit voor vier uur verwarming. Daarbij staat het ook nog eens erg mooi en stijlvol in iedere woning.

Voordelen van Heat Save

De elektrische verwarmingstoestellen van Heat Save zijn voordelig en daarbij heeft u de investering vaak binnen één seizoen al terugverdiend. U profiteert dan alleen nog maar van alle voordelen. U hoeft nooit meer heel het huis te verwarmen terwijl u eigenlijk alleen de woonkamer verwarmd wilt hebben. U kunt simpelweg uw straalkachel neerzetten waar u wilt en binnen de kortste keren geniet u van een behaaglijke temperatuur, zonder energie te verspillen. Wij geven u 10 jaar garantie op uw kachel. U hoeft het dus nooit meer koud te hebben in uw eigen huis. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag!