Boeken drukken / Professionele kwaliteit

Wilt u uw boeken drukken of laten drukken? Zorgt u er dan voor dat een goede, betrouwbare partij vindt om uw boeken te laten drukken. U wilt uiteraard indruk maken met uw gedrukte boeken en zich geen zorgen hoeven maken over de kwaliteit en levering. Een boek moet immers scherp gedrukt of geprint worden en vervolgens stevig en duurzaam worden gebonden en afgewerkt. Naast een scherpe prijs, is professionele kwaliteit van uw boeken dus erg belangrijk bij uw zoektocht naar een betrouwbare producent/leverancier van uw boeken.

Boeken drukken: waar op letten bij een prijsaanvraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbare producent van uw boeken? Dan zult u online vast de nodige research doen om zo een goede keuze te kunnen maken. Er zijn erg veel drukkerijen die boeken drukken, maar er zijn slechts enkele échte boekspecialisten. Alleen bij die specialisten kunt u kiezen uit erg veel verschillende mogelijkheden voor onder andere het papier voor het binnenwerk, soort cover en manier van afwerken en binden. Zij hebben ook volop ervaring in het drukken van allerlei soorten boeken en bij hen dus dus de kans het grootst dat u tevreden bent na levering van de uiteindelijke boeken. Boeken drukken is immers een vak apart!

Vaak bieden de wat kleinere drukkerijen de mogelijkheid om digitaal geprinte boekjes bij hen te bestellen. Vaak zijn deze van twijfelachtige kwaliteit en moeten deze bedrijven bij hogere oplages ook uitwijken naar een échte boekspecialist om deze boeken te laten drukken/produceren. Bel eens een drukkerij op, ga eens langs om uw ideeën te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Vaak kunnen boekendrukkerijen voor u een gedetailleerde prijs berekenen wanneer u een offerte aanvraagt voor het drukken van uw boeken.

Het beste kunt u hierop letten bij uw keuze voor een drukkerij:

  • Heeft de drukkerij veel ervaring?
  • Kan ik langskomen op kantoor om mijn idee te bespreken?
  • Krijg ik mijn vaste aanspreekpunt toegewezen?
  • Is de drukkerij scherp geprijsd?
  • Is de kwaliteit van een hoog niveau?
  • Kan ik bij vragen of onduidelijkheden snel worden geholpen?
  • Is er een vormgever die mij eventueel kan helpen bij de opmaak van mijn document?
  • Biedt de drukkerij voldoende opties en mogelijkheden aan voor mijn boeken?

Wilt u uw boeken drukken, maar komt u er niet aan uit voor welke drukkerij u moet kiezen?

Laat u dan eens vrijblijvend voorlichten door een échte boekspecialist. Waarschijnlijk staan ze u graag te woord en denken met u mee over uw boekproject.