Loungeset tuin

Mooie tuinmeubelen zijn een essentieel onderdeel van uw tuin. Het zorgt ervoor dat u echt van uw tuin kunt genieten. Als u volledig wilt kunnen ontspannen in uw tuin, dan kan een loungeset niet ontbreken. U wilt wel graag een loungeset van goede kwaliteit waar u lang plezier van heeft. Hiervoor kunt u terecht bij De Teakspecialist. Wij bieden een groot assortiment aan loungemeubelen van teakhout in diverse soorten en maten. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren kussens om uw loungeset mee af te maken. U vindt bij ons niet alleen uw loungeset teak, maar ook andere schitterende tuinmeubelen naar uw smaak.

Teak tuinbank

Een tuinbank in uw tuin staat erg gezellig en kan goed van pas komen als u visite heeft. Bij De Teakspecialist vindt u de meest stijlvolle tuinbanken in verschillende modellen. Onze tuinbanken zijn er met en zonder leuning, als tweezitter of als driezitter. Ook tuin krukken zijn verkrijgbaar, net als een tuinbank rondom een boom. En wat dacht u van een mooie teakhouten stationsbank? Bij De Teakspecialist is altijd een tuinbank te vinden die past bij uw wensen en de stijl van uw tuin. 

Oog voor kwaliteit

Het teakhout dat wordt gebruikt voor het produceren van onze tuinmeubelen is duurzaam, stevig en vooral erg mooi. De meubelen importeren wij uit Indonesië, waarbij we de kwaliteit van onze producten nooit uit het oog verliezen. Onze teakhouten tuinmeubelen vindt u in onze showroom in Naarden. Natuurlijk kunt u ook uw tuinmeubelen naar wens online bestellen. Op onze website kunt u het gehele assortiment bekijken en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Wanneer u vragen heeft over onze teak tuinmeubelen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We adviseren u graag!