Rijbewijs 16 jaar

Het is voor veel jongeren een ultiem doel; een rijbewijs 16 jaar halen. Bij de beste rijschool van Alphen aan den Rijn snappen we dit heel goed. Het is natuurlijk ook leuk om als eerst van je groep vrienden weg te rijden in een auto. Het vroeg halen van je rijbewijs heeft velen voordelen voor jezelf. Ten eerste kun je al lekker vroeg op pad met je vrienden en ten tweede is het goed om al lekker veel ervaring op te doen. Er zijn steeds meer jongeren die kiezen om het rijbewijs lekker vroeg te halen. Ook zijn er een hoop jongeren die eerst alvast hun theorie examen gaan doen. Deze is namelijk wel 1,5 jaar geldig en daarmee doe je alvast een hoop goede voorbeding voor het praktijk examen. Ook is het nog eens zo dat hoe eerder je begin met lessen des te eerder je van je rijbewijs kunt genieten. Het is iets wat je een keer in je leven doet!

Rijbewijs 16 jaar halen op jouw tempo

 

Iedere leerling haalt zijn Rijbewijs 16 jaar op zijn eigen tempo. Over het algemeen duurt het altijd langer dan je jezelf wilt dat het gaat. Bij ons kun je kiezen uit verschillende pakketten die speciaal zijn gemaakt voor onze leerlingen. De ene leerling heeft maar 15 lessen nodig en de ander meer dan 40. Dit kan allemaal en is ook geen probleem bij onze rijschool. Wilt u zeker weten dat u het goed pakket kiest? Dan raden we aan om een intake rijles te doen. Hiermee wordt het juiste pakket voor u uitgekozen.

Laat u niet tegenhouden

Er kunnen altijd redenen zijn dat u nog geen rijbewijs 16 jaar wilt halen. Zo kunt u bang zijn om een fout te maken of dat er iets anders mis kan gaan. Wij zeggen altijd: van fouten kun je leren en laat u niet tegenhouden.