Steam vent silencer

Het gebeurd vaak dat er veel geluid wordt geproduceerd, wanneer er gewerkt wordt met vents. Dit is vaak helemaal niet nodig. Natuurlijk kunt u het geluid niet uitzetten, maar u kunt hem wel goed dempen tot op een zekere hoogte. Er zijn veel verschillende dempers te maken voor een vent. Maar de beste is de steam vent silencer. Deze hebben wij speciaal ontwikkeld voor deze vents. Het voordeel van deze dempers is dat er veel geluid verloren gaat in de dempers zelf. Vaak maakt een klep wel 150 dB wanneer hij open gaat en dit is echt niet goed voor oren. Dit kan echt gemakkelijk met een paar procenten worden gereduceerd. We vertellen hieronder waarom die van ons zo goed zijn.

Een aantal complexe problemen opgelost met steam vent silencer

Er worden veel problemen opgelost met de steam vent silencer. Natuurlijk is het hoofdprobleem opgelost en dat is dempen van de herrie. Dit is noodzakelijk, anders kan niemand daar langere tijd in werken. Het is natuurlijk ook geen overbodige luxe om uw oren veilig te houden. Er lopen namelijk heel veel mensen die werken in de bouw met een serieuze gehoorbeschadiging. Voor iedere buis hebben wij een speciaal op maat gemaakte demper. Ook hebben we standaard maten, maar we leveren het liefst op maat gemaakte dempers, want dan weten we zeker dat het geluid maximaal gereduceerd kan worden. Onze expertise is wel gebleken in de afgelopen 35 jaar en daar zijn we trots op. We gaan voor de ultieme bescherming van uw gehoor door de perfecte demper.

Varianten

We hebben verschillende varianten van de steam vent silencer beschikbaar. Zo hebben we de standard silencers. Deze zijn scherp geprijsd en zijn gemaakt van carbon staal. Ook hebben we de custom design varianten. Deze komen we aanmeten bij u in het bedrijf.