Abortuskliniek Bloemenhove

Als u onbedoeld zwanger bent geraakt, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het kan zijn dat het kindje gewenst is. In dat geval kunt u het beste een afspraak maken met uw huisarts of een verloskundige. In het geval van een ongewenste zwangerschap, kunt u ervoor kiezen om het kindje af te staan. Een andere optie is het beƫindigen van de zwangerschap. Mocht u voor het laatste kiezen, dan helpen we u graag verder bij abortuskliniek Bloemenhove. Al sinds 1971 vangen we hier meisjes en vrouwen op die ongewenst zwanger zijn geraakt en voor een moeilijke keuze komen te staan.

Bloemenhove abortuskliniek, nabij Haarlem

Bloemenhove kliniek is gelegen in een mooie omgeving in Heemstede. In de kliniek staat een team van vrouwelijke specialisten voor u klaar, met als doel om u op uw gemak te stellen. Zij tonen begrip en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons terecht voor abortusbehandeling tot 22 weken zwangerschap. Daarnaast helpen we u graag bij het kiezen van een voorbehoedsmiddel dat bij u past. Alle behandelingen in onze abortuskliniek nemen maximaal een dag in beslag. U hoeft dus nooit de nacht door te brengen in de kliniek en kunt na uw behandeling naar huis om te herstellen.

Verschillende behandelingen

Voor elk stadium van de zwangerschap is een andere behandeling nodig, dus de arts zal bepalen welke behandeling u nodig heeft. Tot acht weken kan in veel gevallen gebruik gemaakt worden van de abortuspil, die u in de kliniek inneemt. Is de zwangerschap al verder gevorderd, dan wordt een zuigcurettage gebruikt. Vanaf 13 weken zwangerschap is vaak een instrumentele abortus nodig. Voor meer informatie over de verschillende behandelingen en over Bloemenhove kliniek, kunt u terecht op onze website. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons.