Accountant Zoetermeer, voor al uw financiële zaken!

Bent u benieuwd wat voor mogelijkheden zijn voor een accountant Zoetermeer en hoe u dit kan helpen? Dan zit u bij Astrium Accountants aan het juiste adres! Zij zijn specialisten op het gebied van accountancy en een bewezen, betrouwbaar partner op financieel gebied en advies!

Zij zijn dan ook niet zomaar een accountant Zoetermeer. Zij nemen namelijk ook opdrachten aan die via andere administratie- en/ of accountantskantoren bij hen binnenkomen. De reden hierachter is eigenlijk makkelijker gevonden dan vaak gedacht. Astrium Accountants beschikt namelijk over diverse vergunningen om speciale werkzaamheden te verrichten. Over welke andere kantoren geen beschikking hebben.

Vergunningen en erkenning

Zoals eerder aangegeven zijn er diverse administratie- en/ of accountantskantoren die bij Astrium Accountants aankloppen. Hier valt veel voor te zeggen. De voornaamste reden hierin is dat zij beschikken over vergunningen die niet elk ander kantoor beschikt. Hieronder valt ook de WTA-vergunning van de AFM.

De AFM is hierbij het register van accountantsorganisaties. Deze bevat gegevens van de accountantsorganisaties die op basis van de Wet Toezicht Accountantsorganisatie (WTA) wettelijke controles mogen uitvoeren. Technisch gezien functioneert Astrium Accountants als een verlengstuk van andere kantoren. Dit geeft hen als accountant Zoetermeer een groot voordeel, ook richting de klanten.

Diensten pakket accountant Zoetermeer

Het diensten pakket van Astrium Accountants is zeer divers en uitgebreid. Door onder andere hun WTA vergunning en lidmaatschap van het SRA hebben zij een gevestigde positie. De registeraccountants hebben dan ook zeer veel ervaring met accountantscontroles. Deze ervaring is verdeeld over non-profit organisaties en het MKB.

In het dienstenpakket vallen werkzaamheden als het verzorgen van administratieve dienstverlening en IT-auditing. Uiteraard zijn dit relatief brede begrippen. Kijkt u daarom op de website van Astrium Accountants voor het complete dienstenpakket!

De diensten van de accountant Zoetermeer worden verleend in diverse branches binnen het MKB en non-profit.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, welke Astrium Accountants te bieden heeft en wat zij voor u kunnen betekenen? Bezoek de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!