Alles binnen handbereik met aluminium kisten

Tijdens je werk wil je de spullen bij de hand hebben die je nodig hebt. Dat geldt voor iedereen. Een accountant kan niet zonder zijn rekenmachine en een timmerman niet zonder zijn meetlint. Waarom hebben zoveel vrachtwagenchauffeurs dan nog steeds niet al hun benodigdheden bij de hand? Denk maar aan oprijblokken voor onder de wielen. Of een gevarendriehoek. Sommige chauffeurs hebben dit binnen in hun cabine liggen, terwijl dit essentiële zaken zijn die je bij geval van nood binnen handbereik moet hebben. Hiervoor zijn aluminium kisten ontwikkeld. De ideale opbergplekken voor alle zaken die jij als beroepschauffeur binnen handbereik wilt hebben liggen.

 

Opties aluminium kisten

Naast de oprijblokken en een gevarendriehoek, nemen vrachtwagenchauffeurs nog veel meer materialen mee. Denk maar aan reservelampjes voor de verlichting op de auto, een set gereedschap, bouwhelm, veiligheidsschoenen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar een chauffeur moet de spullen bij zich hebben in de aluminium kisten. Vooral wanneer hij bij bepaalde bedrijven of havens het terrein op mag, moet je zelfs verplicht voldoen aan voorwaarden van veiligheidsspullen die je mee hebt. En dan nog maar te zwijgen over wat je in Frankrijk verplicht bij je moet hebben. Je moet hier namelijk zelf de rietjes voor alcoholcontroles bij je hebben. Daarvoor zijn aluminium kisten dus de ideale oplossing. Zo hebt je nooit meer last van los liggende spullen.

 

Geprobox

Het bedrijf wat perfect op maat gemaakte aluminium kisten kan leveren is Geprobox. Zij leveren aan carrosserie bouwers, aan transport bedrijven en aan zelfstandige chauffeurs. Al deze professionals zien de meerwaarde in van het opbergen in aluminium kisten. Zie jij ook de grote meerwaarde? Dan kan Gepro box jou verder helpen. Met aluminium kisten of RVS kisten op maat heb jij altijd de perfecte opbergbox om al jouw spullen kwijt te kunnen. Wil je meer weten over de diensten van Geprobox? Neem dan vrijblijvend contact op.