Een aluminium zichtbelemmerde scherm: ideaal voor uw tuin!

Met de zomer die langzaam op komst is, beginnen mensen te dromen van de barbecuegeur, vrienden die op bezoek zijn, een aperitief op het terras, dagenlang tuinieren of rustig een boek lezen gedurende zonnige middagen.

Maar zodat deze activiteiten aangenaam en gezellig blijven, is het noodzakelijk om zich echt thuis te voelen en niet in de gaten gehouden te worden door de buren.

Deze eis vereist onvermijdelijk de installatie van een visuele barrière zoals een haag of hek.

Het belang van zich thuis te voelen

Degenen die het geluk hebben een tuin te bezitten, weten dat er geen erger gevoel is dan bij de kleinste beweging gadegeslagen te worden door zijn buren.

Dus stel je voor hoe het voelt om zich bekeken te voelen door de buren wanneer je besluit om een middag te zonnen op uw terras!

Om dit probleem op te lossen en uiteindelijk te kunnen genieten van uw buiteninrichtingen in het grootste comfort, is het noodzakelijk om zichtbelemmerde schermen op te stellen die iedereen zal verhinderen naar u te gluren.

Houten of aluminium omheining of een combinatie van beide?

Bij het overwegen van het opstellen van een barrière om zich van nieuwsgierige ogen te beschermen (en ook om de tuin af te bakenen), kan men de houten omheining overwegen in plaats van de aluminium omheining. Men kan ervan uitgaan dat elke oplossing zijn eigen voordelen heeft: het natuurlijke effect en kosten voor de houten hekken of aluminium hekken met hun robuustheid en kracht.

Kunt u niet kiezen tussen de twee oplossingen? Ontdek dan gevlochten aluminium hekken die zowel de natuurlijke uitstraling van hout hebben en de sterkte van aluminium bieden! Deze hekken (die je hierboven kunt vinden) kunnen zowel gebruikt worden voor windbescherming als zichtbelemmering of de afbakening van uw eigendom!