De ideale avond uit bij Escape room Maarssen

Teamuitjes of gewone uitjes met je vrienden zijn altijd leuk. Het kan wel zo zijn dat je opzoek bent naar iets dat meer uitdaging geeft. Iets waarbij je echt goed moet samenwerken om de opdracht te voltooien. Escape room Maarssenis dan de uitdaging die je zoekt! Hierbij worden alle vaardigheden van het team op de proef gesteld in een uitdaging van 60 minuten.

Escape room Maarssen is de uitdaging voor elke groep

Voor een dag met spanning dan ben je hier aan het goede adres. Een escape room is dan precies wat je zoekt. Voor de mensen die er niet bekend mee zijn, zullen we kort uitleggen wat het precies is. Een escape room is een kamer waar je in wordt opgesloten en waar je een raadsel moet oplossen. Je moet hierbij al je zintuigen gebruiken om tot aanwijzingen te komen. Vervolgens moet je deze aanwijzingen gebruiken om tot de oplossing te komen. Dit moet dan ook allemaal door samen te werken met degene die mee doen in de groep. Uiteindelijk zorgt dit voor een betere team building. Deze opdrachten en spellen zijn dan ook uiterst geschikt voor een bedrijfsuitje of voor vriendengroepen. De escape room kan ook gecombineerd worden met een diner.

Escape room Maarssen is te combineren met een heerlijk diner

Natuurlijk kan je er voor kiezen om alleen het spel te spelen. Wanneer je hiervoor kiest dan speel je alleen de escape room voor het uur dat er voor wordt gegeven. Echter kan je er ook voor kiezen om er een diner bij te boeken. Je zal dan een uur lang de escape room spelen, en dan twee uur lang steen grillen. Het steengrillen is in begrepen in een drie gangen diner. Er gaat dus ook een voor gerecht aan vooraf en een na gerecht achter af. Met dit arrangement heb je de ideale avond uit!