De veilige oplossing voor ruimtegebrek

Het kan zomaar gebeuren dat uw magazijn ineens te klein lijkt voor alle voorraad die u heeft. Voorheen was dat misschien alleen zo in de maanden dat het zo druk was, zoals de aanloop naar de maanden waarop iedereen alles lijkt te kopen wat los en vast zit, namelijk november en december. Dan gaat iedere burger op zoek naar cadeaus voor zijn of haar geliefden. Alle ouders, broers, zussen, kinderen en vrienden worden verwend tot op het bot en dat is te merken in de magazijnen van alle winkels. Ze staan bomvol om maar aan de vraag van klanten te kunnen voldoen. Bij ruimtegebrek kan er worden gekozen voor een entresolvloer.

Financieel gunstig om te kiezen voor een entresolvloer

Dit is vooral praktisch als er geen geld of geen mogelijkheid is voor de aanschaf van een nieuwe ruimte die kan dienen als magazijn. Een entresolvloer is financieel gunstig om aan te schaffen. Er wordt gebruik gemaakt van makkelijk te hanteren materialen, zoals kolommen, sigmaprofielen en houten en/of metalen vloerelementen. Doordat hier gebruik van wordt gemaakt bij het maken van de entresolvloer, kan er vlug en gemakkelijk worden gewerkt en blijven de kosten laag. De entresolvloer voldoen aan alle veiligheidseisen waardoor uw bedrijf een verdieping erbij heeft, zonder de kosten, de tijd en de last van een complete verbouwing of de aanschaf van een nieuw pand met alle commotie en ellende die dat met zich mee brengt.

Veiliger en praktischer bij een hoog magazijn

Een entresolvloer is ook veiliger omdat u beter bij de spullen kunt komen, u hoeft niet meer zo hoog te klimmen als u een hoog magazijn heeft, of gebruik te maken van de minder veilige wegen om ergens te komen. U heeft met een entresolvloer een veilige, makkelijke verdieping erbij om de vele spullen op te slaan. Met een entresolvloer creƫert u dus niet alleen een heleboel meer ruimte, opslagruimte, maar ook veiligheid. Dus een praktische toevoeging voor ieder magazijn.