Een dierenoppas voor de vakanties

Een dierenoppas voor de vakantie biedt u de mogelijkheid uw hond of kat in hun eigen, vertrouwde omgeving te laten, wetende dat er heel goed voor hen gezorgd zal worden. Of u kunt uw kat, hond of een ander huisdier natuurlijk laten logeren bij de door uw gekozen dierenoppas. Welke optie u ook kiest, u kunt met een gerust hart op vakantie gaan. Wanneer u naast het vinden van een dierenoppas ook goede afspraken hebt gemaakt, kunt u echt gaan genieten van de vakantie. Want wat is nou handiger dan een echte dierliefhebber als oppas te hebben, die tevens in de buurt woont.

Dierenoppas zoeken en vinden!
Animal Planet Nanny heeft een website (www.katten-en-hondenoppas.nl) waarbij u zelf op zoek kunt naar een oppas, geheel gratis!
In ons zoeksysteem vindt u zowel particuliere dierenoppassers als dierenpensions. U kunt er dan ook voor kiezen uw huisdier thuis te laten, waar de dierenoppas geregeld langskomt om voor uw huisdier te zorgen. Andere opties zijn logeren bij de dierenoppas of gebruik te maken van een hondenuitlaat service. Of u nu op zoek bent naar een hondenoppas of een kattenoppas, wij helpen u graag!

Met een gerust hart op vakantie
Heeft u een oppas gevonden? Spreek dan eerst eens met elkaar af. Even kijken of er goede match is!
Als beide partijen het in orde vinden, kunt u goede afspraken met elkaar maken.
Afspraken over de locatie, start en einddatum, voeding, zorg en het huishouden!
Heeft u alles goed beschreven, dan kunt u met een gerust hart op vakantie!