Een magazijnsysteem voor grote goederen!

Een groot magazijn of niet, grote goederen opslaan blijft een uitdaging. Grote goederen blijven namelijk onstabiel en zijn moeilijk op te stapelen. Ook kost het nu eenmaal veel meer ruimte. Er zijn veel dingen waarop gelet moet worden, zoals de eisen die de overheid aan een magazijn stelt. Genoeg ruimte tussen de paden en de veiligheidseisen voor werknemers. Het mag namelijk niet zo zijn dat er risico is dat er een balk of plank naar beneden kan vallen. Opstapelen is dus bijna niet mogelijk met grote goederen.

 

Toch wilt u natuurlijk de magazijnruimte zo optimaal mogelijk benutten. Opslagruimte is namelijk een grote kostenpost waarvan u liever niet wil dat deze meer wordt. In ieder geval daar gaan wij van uit. Het is daarom belangrijk om een systeem uit te kiezen voor uw magazijn, welke zorgt voor het optimaal benutten van de ruimte. Het is belangrijk daar goed over na te denken. Er zijn namelijk veel systemen maar, maar een paar die echt passend zijn bij een magazijn zoals die van u.

 

Iets dat ook zeker niet onbelangrijk is, is de omloopsnelheid oftewel doorloopsnelheid. Op deze manier haalt u een zo hoog mogelijke omzet en stelt u de klanten zo tevreden als kan. Om een zo hoog mogelijke doorloopsnelheid te halen is het belangrijk om de paden tussen de stellingen ruimte te houden. Zo kunnen heftrucks gemakkelijk en snel de goederen ophalen.

 

Sinds kort is er een nieuw systeem op de markt, namelijk cantifer- cantilever racking,  die aan al bovenstaande eisen voldoet. Uw wensen worden hierin ook meegenomen. Het optimaal benutten van de magazijnruimte en gericht op winst zijn namelijk de hoofdkenmerken van de cantifer- cantilever racking. U kunt veel voordelen uit dit systeem halen. Het geeft stabiliteit en is een op zichzelf staand systeem. Dat betekent dat het nergens aan bevestigd hoeft te worden. Dat maakt dat het een gemakkelijk en snel te installeren systeem is. Bent u benieuwd naar het cantifer- cantilever racking systeem? Wilt u meer informatie over de cantifer- cantilever racking? Kijk dan gerust op de website van Feretto Group of neem contact met hen op.