Flyboarden bij Flyboard Fantasy

Flyboarden is een nieuwe watersport overgewaait uit Frankrijk. Flyboarden is voor het algemeen publiek de laatste jaren erg populair geworden. Dit verbaast mij niet. De trendzetters en adrealinejunkies die het Flyboarden al gedaan hebben zullen dit beamen.

Het flyboard is een board waar je met je voeten op vastgezet word. Het board zit met een 18 meter lange slang vast aan een krachtige 215pk sterke waterscooter. De waterscooter levert de waterdruk waardoor het board over het water kan zweven. De instructeur bedient het gas zodat de flyboarder zich volledig op het flyboarden kan richten.

Flyboarden is leuk en spectaculair om naar te kijken. Een deel van de mensen zal misschien denken: ‘Dit is te moeilijk voor mij’ en een ander deel denkt ‘Dit wil ik zelf doen!’ Het leuke aan flyboarden is dat het voor beide groepen leuk en toegankelijk is om te doen. De goede instructeurs van Flyboard Fantasy passen de workshop aan op het niveau dat bij u past. Hoort u bij de groep fanatieke sporters dan kunt u zich echt uitleven. Mocht je het heel spannend vinden en onzeker zijn. Dan nemen ze hier ook uitbebreid de tijd voor je en passen ze het niveau aan. Op deze manier komt iedereen met een brede glimlach terug van het water. Jong of oud, sportief of niet sportief. Flyboarden is een ervaring en beleving die ik iedereen aanraad!

Flyboard Fantasy heeft ook een leuk en uitgebreid arrangement. Zo kan je het flyboarden combineren met onder andere SUP’en, Wakeboarden, Sloepvaren. Ook een luxe BBQ en overnachting aan het water horen bij de mogelijkheden. Dit maakt het ideaal voor groepen zoals, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes of familieweekenden.

Flyboard Fantasy heeft 3 locaties gelegen in Gelderland. Dit maakt het voor het grootste deel van Nederland goed bereikbaar. Openingstijden zijn van mei tot en met september. Voor meer informatie of reserveren kunt u terecht op www.flyboardfantasy.nl of kunt u contact opnemen via 06-42663418.