Geef de Tag Heuer Connected cadeau!

Ben je opzoek naar HET cadeau voor je partner? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. Want jij geeft natuurlijk de Tag Heuer Connected. Dit horloge is het perfecte verjaardagscadeau voor zowel mannen als vrouwen. Horloges zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar horloges vroeger als hoofddoel hadden om de tijd op te kunnen zien. Is een horloge tegenwoordig meer een accessoire. Tenzij je natuurlijk een smartwatch hebt. Met een smartwatch kun je veel meer dan alleen de tijd op zien en het is dus ook veel meer dan alleen een accessoire. Ben je benieuwd geworden naar wat de Tag Heuer Connected allemaal in huis heeft? Lees dan snel verder.

Specificaties

De Tag Heuer Connected is een samenwerking tussen het Zwitserse horlogemerk Tag Heuer, Google en Intel. En als deze drie grote namen iets doen, dan doen ze het goed! Het horloge is namelijk gemaakt van een materiaal genaamd titanium, dit in tegenstelling tot de meeste horloges welke van staal of goud zijn gemaakt. Het grote voordeel van titanium is dat het de Tag Heuer Connected veel lichter en schokbestendiger maakt dan andere horloges gemaakt van staal of goud.

Overtuigd?

Ben je al overtuigd van de Tag Heuer Connected? Dan is er bij verschillende juweliers de mogelijkheid om online het horloge te bestellen. Wil je de Tag Heuer Connected liever eerst in het echt bekijken en ben je benieuwd naar verdere specificaties? Ga dan eens naar Juwelier van Willegen. Juwelier van Willigen is gevestigd in Den Haag en staan bekend om hun klantvriendelijkheid en brede assortiment luxe horlogemerken. Bij deze juwelier kun je terecht met al je vragen over de Tag Heuer Connected en kun je thuiskomen met een prachtig cadeau voor de jarige. Met de Tag Heuer Connected geef je een dierbare een cadeau voor het leven!