Geniet van de natuur, op alle fronten!

Zijn je tuin én je woonkamer de favoriete ruimtes in en rond jouw huis? Dan ben je vast blij om te vernemen dat je die twee perfect met elkaar kunt combineren! Met een schitterende uitbouw van natuurlijke materialen creëer je een schitterende overgang tussen binnen en buiten. Zo geniet je van het beste dat die twee individueel en samen te bieden hebben.

Overkapping

Huis en tuin worden op een bijzondere manier gecombineerd als je aan je woning een overkapping laat plaatsen. Deze zijn verkrijgbaar in varianten van onder andere metaal, kunststof en glas. Je kunt de natuur echter ook aan huis halen door voor een houten terrasoverkapping te kiezen. Hierdoor word je zowel binnen als buiten helemaal één met de natuur!

Voordelen

Het mooie aan een stijlvolle overkapping van hout is niet alleen de aanblik. Je kunt er namelijk altijd gebruik van maken, ongeacht de weersomstandigheden! Dat geldt helemaal als je panelen laat plaatsen die het geheel volledig kunnen afsluiten zodra donkere wolken zich samen beginnen te pakken. Ook als het eigenlijk nét iets te koud is om buiten te zitten, heb je alsnog een prachtige blik op je hele tuin vanuit een comfortabele zitplek. En is het licht van bovenaf te fel? Dan schuif je de ingebouwde zonwering uit die de binnenvallende stralen blokkeert. Zo hoef je niet de hele tijd met toegeknepen ogen op je terras te vertoeven!

Accessoires

Er zijn allerlei mogelijkheden om het je extra gemakkelijk te maken onder je aangename overkapping. Wat dacht je bijvoorbeeld van een solide en stijlvolle tegelvloer? Ook tuinmeubelen met de gewenste uitstraling en een knusse verwarming behoren tot je uitgebreide opties. Bovendien kun je kiezen voor geïntegreerde verlichting! Het enige dat nu nog mist is jij zelf. Zie je het al helemaal voor je?