Grasmaaier die op verschillende hoogtes snijdt

Wat is het geheim van een goede grasmaaier, zult u zich misschien afvragen. Op die vraag hebben wij als dealer van verschillende bekende merken natuurlijk het antwoord. Een goed maaier maakt u het werken makkelijk, zodat u niet hoeft te zweten om toch een perfect strak gazon te krijgen. En ook ploegt hij de grond niet om zodat er niet veel onkruid de kans krijgt te groeien tussen uw kostbare groene sprieten. En gelukkig laten wij deze karakteristieken ook allemaal meewegen als we onze inkoop voor de maaiers gaan bepalen. Want voor onze klanten willen we natuurlijk alleen het beste van het beste.

Hetzelfde geldt voor de keuzes die we maken als we over onze jaarlijkse keuze voor een bosmaaier en een grasmaaier nadenken. Een bosmaaier is een apparaat dat zelfs nog sterker op de proef wordt gesteld als een gemiddelde grasmaaier, dus ook de eisen aan zo’n apparaat mogen nog iets hoger worden gelegd als bij zijn kleine broertje.

En daar kunt u misschien om lachen, maar wij testen bovendien al onze apparaten zelf uit voor we ze in onze webshop aanbieden. Want alleen door ze te proberen kun je een goed oordeel vellen over de gereedschappen. En we weten dat onze klanten er waarde aan hechten als we een betrouwbaar verhaal kunnen vertellen als het over hun bosmaaier gaat.

Grasmaaier en tal van andere tuingereedschappen

Als het over tuingereedschap gaat zijn er een aantal dingen van belang. Heel anders dan bij de meeste soorten gereedschap voor binnen bijvoorbeeld, moet tuingereedschap bijvoorbeeld tegen een vochtige omgeving kunnen. U wilt uw heggenschaar bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken als de heg nog een beetje vochtig is.

Met onze heggenschaar is dat natuurlijk geen enkel probleem. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen dat u de heggenschaar optimaal schoonmaakt na gebruik, dan weten we zeker dat u jaren verder kunt met uw nieuwste aankoop. Veel plezier alvast, want we kunnen ons niet voorstellen dat u geen zin heeft om er eentje te bestellen.