Benadruk jouw natuurlijke schoonheid met een verantwoorde huidbehandeling

Een rimpeltje hier, steeds meer fijne lijntjes daar. Dat is wat ouder worden met ons gezicht doet. Heb jij last van te veel kraaienpootjes of een diepe fronsrimpel? Misschien houd je die mooie glimlach wel verborgen omdat je het vervelend vindt dat je tandvlees zichtbaar is? Van Lennep Kliniek kan je helpen de beste versie van jezelf te worden! Een behandeling met botox zorgt ervoor dat de spier activiteit in je gezicht verminderd wordt. Met als resultaat een zachtere uitstraling en vermindering van rimpels. Je ziet er jonger uit en voelt je vervolgens ook veel jeugdiger. Cosmetisch arts Ludy Holst is de specialist in Den Haag en omstreken. Zij heeft al meer dan 10 jaar ervaring en is gevisiteerd lid van de beroepsvereniging NVCG.
In de kliniek wordt enkel gewerkt met A-merken. Wat niet iedereen weet is dat botox ook uiterst effectief kan zijn bij tandenknarsen, migraine en overmatig zweten. Kom snel eens langs voor een gratis consult.

Rimpels……je kunt er iets aan doen!

Rimpels in je decolleté, hals, gezicht en/of handen. Je kunt er dagelijks veel hinder van ondervinden. Een verouderende huid kan je onzeker maken en belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Herken je jezelf hierin, dan is een rimpelbehandeling zeker het overwegen waard. Bij Van Lennep Kliniek hebben we de afgelopen jaren tienduizenden vrouwen en mannen behandeld. We zijn een kleinschalige kliniek met als specialisme huidverbetering. Ludy Holst heet je graag welkom. Je kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en een natuurlijk mooi resultaat! Kortom, erger jij je dagelijks aan die frons- en/of lach-rimpels, neem snel contact op. Tijdens het eerste consult hoor je wat de mogelijkheden zijn en hoe we precies te werk gaan. Natuurlijk vrijblijvend en kosteloos!

Maak nu een afspraak!