Hulp bij woning leegruimen

Heeft u een alleen wonend familielid dat pas is komen te overlijden? Dan is de kans groot dat u achterblijft met een woning vol meubelen en andere spullen. Er wordt van de nabestaanden verwacht dat zij de woning leegruimen en in perfecte staat opleveren. Als u hier niet toe in staat bent, dan kan  Inboedel Opruimen.com uitkomst bieden voor u. Het professionele team van Inboedel Opruimen.com staat zeven dagen per week voor u klaar om het huurhuis, koophuis, (verzorgings)appartement, de aanleunwoning of seniorenwoning leeg te ruimen.

Zo gaan wij te werk
Als u de hulp inschakelt van Inboedel Opruimen.com, dan komen wij eerst naar de betreffende woning kijken, zodat we een idee krijgen van wat er precies moet gebeuren. Wij maken dan een offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent. Voordat we beginnen met het appartement leegruimen krijgen u en uw familie eerst de kans om te kijken welke spullen u graag wilt bewaren. Vervolgens zullen wij de gehele woning leegruimen en alle spullen netjes afvoeren. Wij zorgen ervoor dat de woning bezemschoon opgeleverd wordt. Dit betekent dat wij ook vloerbedekking, gordijnrails en verlichting verwijderen. Daarbij voeren we kleine reparaties uit, zoals het dichten van gaten in muren en plafond. Dit alles doen wij ruim binnen de gestelde deadline.

Schakel onze hulp in
Dus moet het koophuis leeg na overlijden, twijfel dan niet en schakel de hulp in van Inboedel Opruimen.com. Wij zorgen ervoor dat het huis snel doorverkocht of verhuurd kan worden. Het is goed om te weten dat wij alle spullen afvoeren en niet opkopen of doorverkopen. Wij gaan respectvol om met de spullen van uw dierbare. Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen of een afspraak te maken. Wij staan graag voor u klaar.