Inbrekers buiten houden?

Als bedrijf zijnde wil je niet dat iedereen zomaar je bedrijfspand of je bedrijventerrein kan betreden. Het is daarom van groot belang dat je je terrein goed beveiligd. Er zijn verschillende manieren waarop je je terrein of gebouw kunt beveiligen. Een goede manier is om je bedrijf te beveiligen door middel van camera’s. Je kunt op deze manier zien wie het terrein betreed en wat diegene doet. Wanneer er ingebroken wordt kun je de camerabeelden ook gebruiken om de dader op het spoor te komen. Je wilt er natuurlijk alles aan doen om het niet tot een inbraak te laten komen. Zorg er daarom voor dat je terrein of bedrijfspand moeilijk bereikbaar is voor ongenodigde gasten. Je kunt hierbij denken aan een goed hekwerk wat het terrein goed afsluit of aan toegangscontrole.

Toegangscontrole

Toegangscontrole door middel van toegangspoorten is een goede manier om ongenodigde gasten buiten te houden. De poorten en hekken kunnen geheel geautomatiseerd open en dicht gedaan worden via een intercom of een kaartlezer. De medewerkers kun je allemaal een toegangspas verschaffen indien je met pasjes werkt. Werk je met een automatisch afsluitbaar hek? Dan kunnen de medewerkers allemaal een afstandsbediening ontvangen om het hek te openen. Wil je nog meer controle? Dan kun je ook kiezen voor een beveiliger aan de poort of voor een receptiemedewerker die de poort open en dicht doet nadat ze contact heeft gemaakt door middel van de intercom. Zo hebben inbrekers maar een hele kleine kans om binnen te komen.

Elk toegangssysteem kan geheel op maat gemaakt worden zodat het helemaal aansluit bij jouw behoeften.

Voorkomen van inbraak

Een inbraak voorkomen is natuurlijk beter dan achteraf een beveiligingssysteem plaatsen. Het is daarom belangrijk voor ieder bedrijf om het pand zo goed mogelijk te beveiligen. Je zit er als ondernemer helemaal niet op te wachten om alles te regelen met verzekeringen, politie en je personeel. Camerasystemen, hekwerken, toegangscontroles en toegangssystemen kunnen jouw bedrijf zo goed mogelijk beveiligen.

Wanneer je niet op de zaak aanwezig bent en er wordt ingebroken terwijl je een alarmsysteem hebt krijg je altijd een melding. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.