Koeltechniek

Wanneer u een beetje extra koelcapaciteit nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de specialist voor de beste oplossingen in koeltechniek. Het is belangrijk voor veel bedrijven om hun apparatuur koel te houden. Zeker in de zomer moet alles goed koel blijven. Wanneer alles te warm blijft is dit echt niet handig en niet te bedoeling. We hebben alle technieken van de grote merken die voor u de hoogste kwaliteit producten ontwikkelen. Onze ervaren specialisten zullen u altijd veel advies geven. Daarnaast bouwen ze voor u de installatie als u hem wilt. We bouwen de installaties altijd geheel volgens de behoeften van onze klanten. De klant staat bij ons voorop.

Service op maat met de beste koeltechniek

We gaan met onze koeltechniek een stapje verder. We willen hem namelijk niet alleen bij u installeren maar we willen hem ook voor u onderhouden. Wanneer wij hem bij u geïnstalleerd hebben zal hij misschien wel een keer onderhoud nodig hebben. Dit kan geregeld worden door onze monteurs. Zij staan dag en nacht voor u klaar en helpen u kraag. Onze serviceafdeling is echt 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar voor u. Onze breed inzetbare monteurs beschikken over de beste technische kennis van koeltechnieken en zijn STEK- en VCA- gecertificeerd. Voor de beste service op maat kunt u bij ons het serviceabonnement afsluiten. Hiermee zijn we ook 24 uur bereikbaar voor storingen. Ook plegen we periodieke, preventieve servicebezoeken en leveren wij een tijdelijke koeling wanneer de bestaande koeling het niet meer doet.

Ook voor verhuur

Voor vervuur van een tijdelijke koeltechniek kunt u ook bij ons terecht. Wij verhuren een ruim assortiment aan gebruiksklare koeltechnische apparatuur. U kunt terecht voor onder andere: koelmachines, industriële koelapparaten, adiabastische koelers, waterkoelmachines, proceskoelmachines, proceskoelers, koeltorens, vrij koelers en zelfs airhandlers.