Lensvloeistof

Veel mensen beweren dat ze geen lensvloeistof nodig hebben en dat ze hun lenzen zonder vloeistof ook wel inkrijgen. Tuurlijk is dit bij sommige mensen het geval, maar het is natuurlijk veel handiger en makkelijker om ze in te doen met behulp van vloeistof. Op die manier houd je, je ogen veel gezonder. Het is bewezen door menig medisch expert dat vloeistof erg belangrijk is bij het indoen van lenzen. Onze vloeistof is geschikt voor alle soorten lenzen.

De beste lensvloeistof

Voor de beste en meest betrouwbare lensvloeistof gaat u naar onze website. Daar hebben we verschillende opties als het gaat om vloeistof. De beste die wij op dit moment hebben is de Oté Perm vloeistof voor lenzen. Wanneer u in de ochtend even snel uw lenzen in wilt doen, zal dit met deze vloeistof veel makkelijker gaan. De belangrijkste voordelen van vloeistof voor lenzen zijn ten eerste dat je ze er goed in kunt bewaren. Je zet een bakje naast je bed en na een dag je lenzen te hebben gedragen stop je ze daarin. Ze blijven in deze vloeistof eenvoudig bewaard, doordat ze zichtbaar blijven in de vloeistof. Ook zijn ze gemakkelijk terug te vinden het voor uw bekende bakje. Wanneer je deze vloeistof in normaal water doet, worden ze erg droog. Dit is zeker niet de bedoeling, dus is de vloeistof sterk aan te raden. Een andere reden hebben we al vaker besproken, dit is het voordeel bij het inzetten van de lenzen. De derde functie is het desinfecteren van de lenzen. Dit is ook erg belangrijk. Een oog is namelijk erg gevoelig voor veel verschillend vuil.

Vragen over uw ogen

Voor al uw vragen over uw ogen of over de lensvloeistof die wij u aanbieden, kunt u bij ons terecht. Hebt u nu direct vragen kunt u altijd even met ons bellen.