Minitials – Sieraden met een liefdevol verhaal.

Om uw dierbaren altijd bij u te dragen, figuurlijk gesproken, is er veel mogelijk. Echter is de manier van Minitials wel heel bijzonder. Het verhaal achter het merk is dan ook erg kenmerken voor wat zij doen. Zij zorgen ervoor dat uw dierbaren altijd bij u zijn, alleen dat wel op een andere fysieke wijze.

Minitials is ontstaan doordat twee jonge moeders, Marloes en Marshia, super veel houden van hun kinderen. Net als iedere moeder dat doet, echter hebben zij hier iets speciaals voor gemaakt. Zij wilden namelijk altijd hun kinderen bij zich dragen wat de reden is achter het ontstaan van Minitials.

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden van Minitials? Dan bent u bij Juwelier van Willegen aan het juiste adres! In dit artikel leest u meer hierover.

Minitials maakt liefde zichtbaar.

Liefde zichtbaar maken is op veel manieren mogelijk. Zo uiten mensen ook gevoelens zowel door wat ze zeggen als wat hun uitdrukkingen zijn. Minitials is een subtiele en modieuze manier om dit te doen en een dierbare altijd dichtbij te hebben.

De collecties bestaan uit oorbellen, armbanden, ringen en colliers met elk kenmerkende eigenschappen. Door hun unieke designs en hedendaagse looks is er voor een ieder wel wat! Zo heeft iedereen een manier om degene van wie iemand houdt dicht bij zich te hebbe. Daarnaast passen de sieraden bij elke kleedstijl en raken ze nooit uit de mode door het tijdloze ontwerp!

Juwelier van Willegen

In zowel de webshop als in de winkel vindt u een ruim aanbod van deze producten. Daarnaast kunt u de sieraden ook speciaal voor u laten samenstellen. Ook is Juwelier van Willegen een officieel dealer van het sieraden merk.

Wist u trouwens dat alle Minitials sieraden gemaakt worden van de hoogste kwaliteit zilver en 18-karaats goud? Dit betekend dat u zo zuiver mogelijk zilver en gouden ontvangt met genoeg integriteit om stevig te wezen!

Contact en bestellen

Wilt u de complete collecties van Minitials ontdekken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoekt u dan gerust eens de webshop van Juwelier van Willegen of kom langs in de winkel!