Permanente make-up specialist

Permanente make-up kan een geweldige oplossing zijn voor veel vrouwen. Ongelijke wenkbrauwen, of juist dunne wenkbrauwen worden prachtig bijgewerkt. Zelf inkleuren of bijtekenen is verleden tijd.
Naast het perfectioneren van de wenkbrauwen is permanente make-up uitermate geschikt als ooglijn en liplijn. Uw gelaat is verzorgd op ieder moment van de dag.

Het aanbrengen van permanente make-up is echt werk voor een specialist.
Een natuurlijke uitstraling blijft het belangrijkste. Neem bijvoorbeeld de wenkbrauwen. U kent ze wel, vrouwen met harde, donkere bogen boven de ogen. De natuurlijke, zachte uitstraling is verdwenen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Een permanente make up van de wenkbrauwen is geen wenkbrauw tattoo, en daarom kunt u niet zomaar bij een tatoeage salon naar binnen stappen.

Kennis en ervaring
Easy Beauty is specialist als het gaat om permanente make up. Het zoeken naar de juiste kleurencombinatie, passend bij het gelaat, en het vinden van het perfecte wenkbrauw model kost niet alleen tijd maar is ook gebaseerd op ervaring. Daarnaast is de juiste apparatuur en het hanteren van de juiste hygiëne eisen zeer van belang.

Kom daarom eens langs bij de kliniek en maak eerst eens kennis met de permanente make-up specialiste. Bettina hoort graag uw wensen en eisen. U zult wellicht vele vragen hebben en Bettina helpt u graag. Kijk ook eens op de website en lees de ervaringen van diegene die u voor zijn gegaan.
Easy Beauty is de salon voor permanente make up bij Waspik, gelegen in het centrum van ’s Gravenmoer.