Power Flush – voor een gereinigde automaat!

Slijtage is een factor die zich bij elk voertuig zal voordoen. Bij de één zal het door het vele gebruik sneller gaan dan de ander. Hiervoor zijn enkele technieken ontwikkeld om dit te verminderen of minder snel te laten gebeuren. Zo ook is hiervoor de Power Flush geïntroduceerd. In dit artikel vertel ik meer over de techniek en werking van een Power Flush.

Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een Power Flush? Wilt u meer weten over hoe dit in zijn werking gaat en wat er met uw voertuig gebeurt? Dan bent u bij AVS Auto’s aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerd in onderhoud van voertuigen en hebben hiervoor deskundig vakmensen in dienst.

Power Flush reiniging

Een automaat laten reinigen kan vanwege diverse redenen. Zoals op elk onderdeel van uw voertuig ontstaat slijtage. Ditzelfde geldt voor uw koppeling. U ziet zelf uiteraard niet dat het gebeurt en veel mensen denken ook niet aan de koppeling tot ze het merken. Zo kan hij uit de versnelling schieten, zo nu en dan schokken, moeilijk met optrekken zijn of een nare geur. Hier helpt uw automaat spoelen uitstekend bij.

Uw automaat laten reinigen middels een Power Flush heeft vele voordelen. Zo verhelpt het een heel aantal symptomen van slijtage en worden rond zweven slijtage deeltjes verwijdert. Het is immers zo dat als ijzer slijt (wat logischerwijze gebeurt) er losse deeltjes in de olie gaan zwerven. Deze bevorderen slijtage en belemmeren het functioneren.

Techniek achter de reiniging

De methode van spoelen en reinigen van AVS Auto’s is een zeer geavanceerde manier van reiniging. Hiermee kan naast de automaatbak ook het stuurhuis, de airco en het motorblok volledig worden gereinigd.

Hiervoor wordt een multifunctionele Power Flush spoelmachine ingezet om dit uit te voeren. De spoelmachine reinigt doormiddel van een vloeistof in combinatie met reinigingsmiddel van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor wordt vuil uit de onderdelen verwijderd en kan de olie ook direct ververst worden.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die AVS Auto’s u te bieden heeft? Bezoek dan de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!