Tennisbaan huren

Tennisbaan huren

Een tennisbaan huren kan veel betekenen voor uw bedrijf en haar personeel. Tennis is de ideale sport voor een teamuitje: het is een bewezen feit dat het de perfecte manier voor werknemers is om elkaar op een sportieve manier te leren kennen. Een tennisbaan huren is bij tennispark De Delftse Hout zeer eenvoudig: wij hebben altijd banen beschikbaar en we verhuren deze tegen vriendelijke prijzen. Een tennisbaan huren doet u bij tennispark De Delftse Hout!

 

Wat hebben wij in huis?

Op ons tennispark beschikken we over 20 tennisbanen, waarvan 8 binnenbanen en 12 gravelbanen. Verder beschikken we over een aantal zalen die zeer geschikt zijn voor vergaderingen of bijeenkomsten. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw sportieve activiteiten op ons tennispark te combineren met een lunch of diner: op deze manier kunt u uw dag compleet maken en een fantastisch teamuitje beleven. U leest het al: bij tennispark De Delftse Hout is er veel mogelijk.

 

Waarom tennissen als teamuitje?

Veel bedrijven willen bij ons een tennisbaan huren om bij ons een teamuitje te organiseren. De vraag hiernaar neemt steeds meer toe en daar verbazen we ons niet over; uit onderzoek is gebleken dat tennis, net als veel andere sporten, op een positieve manier kan bijdragen aan de bedrijfscultuur. Het is een bewezen feit dat sportieve bedrijfsuitjes het ziekteverzuim onder werknemers verlagen, en tegelijkertijd de betrokkenheid van personeel verhogen. Een tennisbaan huren kunt u zien als een slimme investering: het levert u en uw personeel een leuke en sportieve dag op, en tegelijkertijd wordt de bedrijfscultuur verbeterd.

 

Clinic

Als u een bedrijfsuitje wilt organiseren op onze tennisbanen kunt u ervoor kiezen om een tennisclinic te volgen. Deze clinics zijn afgestemd op zowel beginners als gevorderden en worden verzorgd door professionals. Als u hier meer over wilt weten kunt u een kijkje nemen op onze website.