Waarom een plastic beker een uitkomst is

Niets is vervelender dan wanneer er een mooie beker of glas thuis kapot gaat. Meestal heb je de bekers of glazen zorgvuldig uitgezocht omdat je ze mooie vond. Vaak gebeurt dit dan ook tijdens BBQ’s of tijdens etentjes met meerdere mensen. Door alle gezelligheid is niet iedereen dan even zorgvuldig en laat nog wel eens wat vallen. Een plastic bekeris hiervoor de uitkomst!

De plastic beker is niet kapot te krijgen

De meeste mensen denken bij het horen van de woorden “plastic” en “beker”, aan de kleine bekertjes. Deze zijn natuurlijk ook erg handig, maar in dit artikel gaat over de dikke bekers. Deze bekers zijn gemaakt van een dik plastic, waardoor ze erg moeilijk kapot kunnen! Je moet zelfs je best doen om een dergelijke beker kapot te krijgen. Dit maakt het ideaal om bij een BBQ te gebruiken! Het is namelijk helemaal niet erg wanneer een dikke beker op de grond valt. Er zullen geen beschadigingen te zien zijn. Hierdoor kunnen je gasten gewoon gezellig doen zonder dat je naar het servies hoeft om te kijken. Als het aan komt op schoonmaken, hoef je je ook geen zorgen te maken. Het is namelijk zo dat de bekers van een soort plastic gemaakt is die ook tegen de warmte kan. Daarom kunnen de bekers gewoon in de vaatwasser en is er niks aan de hand.

De plastic beker is ideaal voor kinderen

Vaak staan kinderen er om bekend dat ze nog weleens iets kapot maken. Dit geld natuurlijk niet voor alle kinderen, maar bij de meeste is het wel van toepassing. Daarom is het ook gevaarlijk om je kind uit een glas te laten drinken. Om die redenen is de dikke beker wederom ideaal. Het geeft niet wanneer deze beker valt en wanneer dat gebeurt, zal het ook geen gevaar vormen voor het kind. Het enige wat je hoeft te doen is het drinken opruimen.