Bereid je optimaal voor op je auto theorie-examen met goede lesstof!

Moet jij binnenkort het theorie-examen afnemen voor het behalen van je autorijbewijs? Bereid je dan zo optimaal mogelijk voor met een auto theorieboek. Het beste is om een boek te vinden die geheel is ingedeeld naar de 25 officiële CBR-hoofdstukken. Deze zijn up-to-date volgens de allerlaatste ontwikkelingen. Zo weet je zeker dat je het juiste leert.

 

Bij de boeken wordt vaak een online training geleverd. Deze zijn ideaal om toetsen te oefenen. In de online oefenstof vind je doorgaans online toetsen die de échte theorietoets perfect weerspiegelt. Een mooie manier om je klaar te stomen voor het echte werk. Daarnaast kun je met de online training flexibel leren, namelijk in de auto of in de trein.

 

Boeken worden zodanig geschreven zodat de lesstof voor een ieder gemakkelijk te begrijpen is. Bij sommige varianten vind je ook een gesproken boek, ook handig voor als je aan het reizen bent en toch nog wil leren.

 

Om je te helpen bij je voorbereiding hebben we ook nog wat handige tips voor je.

 

  1. Spreek de woorden hardop. Dit zorgt ervoor dat je de lesstof beter in je hoofd blijft hangen.
  2. Schrijf een samenvatting. Ook deze techniek zorgt ervoor dat je de stof beter vast blijft houden.
  3. Beweeg voordat je gaat leren. Dit zorgt ervoor dat je meer energie hebt tijdens het leren en je ook beter kunt concentreren.