Bowlen Utrecht doet u bij Bison Bowling in Maarssen!

Heeft u zin om eens gezellig te gaan Bowlen Utrecht en wilt u van alle gemakken voorzien zijn? Dan zit u bij Bison Bowling aan het juiste adres! Zij zijn een groots bowlingcentrum die u in alles kunt voorzien. Zo zijn er maar liefst 12 bowlingbanen beschikbaar waar u gezellig kunt bowlen! Door de uitgebreide opzet en mogelijkheden, is er altijd plek voor u en bent u van harte welkom.

In dit artikel vertel ik u graag meer over de mogelijkheden die Bison Bowling te bieden heeft. Er staan namelijk complete arrangementen voor u klaar, om uw dag zo compleet mogelijk te maken. Door de grote keuze vrijheid bent u vrij om uw dag te maken als dat u het inbeeld. Ideaal toch voor een leuk daagje of avondje uit?

Bowlen Utrecht arrangementen

Er zijn diverse arrangementen om uit te kiezen indien u wilt bowlen Utrecht. Uiteraard kunt u daarnaast ook gewoon een losse baan huren. Deze kunt u huren voor een door u gewenst aantal uren. Doordat er 16 banen beschikbaar zijn zit u altijd goed!

Allereerst is het zeer populaire arrangement biertje, balletje, bowlen beschikbaar. Hierbij wordt één prijs per persoon betaald voor het drinken, de borrelhapjes en het bowlen. Zo bent u extra voordelig uit met uw vrienden en hoeft u zich geen zorgen te maken om eten en drinken!

Naast het biertje, balletje, bowlen arrangement, is er ook het 1-2-3 arrangement. Met dit arrangement kunt u één uur bowlen, twee uur BBQ ‘en, hotplate grillen of steengrillen en de gehele drie uur onbeperkt drinken. Zo heeft u gelijk alles in één en voortreffelijk avond eten!

Bison Bowling(banen)

Als eerder aangegeven heeft Bison Bowling 16 banen beschikbaar voor bowlen Utrecht. Dit zijn er natuurlijk bijzonder veel voor een bowlingcentrum. Twaalf van de 16 banen zijn reguliere banen. Dit betekend natuurlijk dat de andere vier super speciaal zijn! Dat zijn ze ook, de andere vier zijn namelijk Jungle banen. Die zijn natuurlijk geweldig leuk voor kinderen (en ook ouderen)!

Contact

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Bezoekt u dan de website of neemt u gerust telefonisch contact op, zij staan u graag te woord!