Bron Jewelry – Luxe in een hedendaags jasje!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van luxe in een hedendaags jasje? Houdt u van eigentijdse designs en past het absoluut bij uw stijl? Dan past Bron Jewelry zeker weten bij uw kleedstijl en sieraden voorraad! Het Nederlandse Label focust zich op het geven van een 21ste eeuw jasje aan klassieke vormgeving. Dit resulteert in een bijzonder, uniek en luxueus eindproduct.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en collecties van Bron Jewelry? Dan bent u bij Juwelier van Willegen aan het juiste adres beland! Zij zijn namelijk officieel dealer van het sieraden merk. Ook kunnen zij dan met hun kennis gepast adviseren in wat het beste bij u zal passen.

Luxury gemoderniseerd.

Luxe op gebied van sieraden en draagbare accessoires wordt tegenwoordig niet meer bepaald door klassiek. Klassiek speelt er een rol in en Bron Jewelry maakt hiermee een hedendaagse statement. Met prachtige sieraden van diverse soorten 18-karaats goud. Denkt u aan geel goud, wit goud en rosé goud met prachtige juwelen, diamanten, parels en edelstenen.

Indien u houdt van een moderne uitstraling of van luxueuze en catchy sieraden; dan is Bron Jewelry zeker bij voor u aanbevolen! Daarnaast zijn deze prachtige sieraden ontworpen voor het dagelijks dragen ervan. Dankzij hun uitstekende design zult u ook snel wennen aan de sieraden, zo loopt u er altijd stijlvol bij.

Bron Jewelry bij Juwelier van Willegen

Het merk is gekenmerkt door hun hedendaagse designs, uitstraling en aanpak. Opgericht in zilverstad Schoonhoven zijn zij gekenmerkt door het zilversmeden. Dit maakt hen dan ook uiterst geschikt voor het maken van zulke delicate sieraden. Juwelier van Willegen is een officieel dealer van het sieradenmerk. U vind dan ook een uitgebreid assortiment van Bron Jewelry in de winkel en webshop.

Daarnaast kunt u uiteraard ook terecht in hun fysieke winkel. Deze is gevestigd in Den Haag waar u zich persoonlijk kunt laten adviseren op basis van uw wensen. Daarnaast kunt u ook even de sieraden zien en proberen.

Bestellen en contact

Bent u benieuwd naar de complete collecties van Bron Jewelry? Bezoekt u dan gerust eens de winkel van Juwelier van Willegen of kijk rustig rond in de webshop!