De locaties van De Pudding smaken naar meer!

Een huwelijk, is in de klassieke zin, het fundament voor een langdurige relatie en het begin van een eigen familie. De verbondenheid van liefde, die zowel spiritueel als schriftelijk wordt bevestigd met het ja woord tussen de twee toekomstige echtparen. Speciale momenten zoals deze moeten op de juiste manier gevierd worden. Zo moet de trouwceremonie en receptie tot in de puntjes geregeld worden.

Gelukkig kunt u dit allemaal bewerkstelligen met de Pudding. Daarmee wordt jullie veel tijd en moeite bespaard voor, en heb je binnen no-time een ruim aanbod aan keuze voor de perfecte locatie. De werknemers van de pudding hebben veel ervaring met het organiseren van verschillende soorten feesten. Hierdoor wordt alles tot in de kleinste detail geregeld en wordt het toekomstige echtpaar compleet ontzorgd.

De kers op de Pudding!

In samenwerking met de Pudding is het vinden van trouwlocaties in Groningen zo gedaan! Dit wordt helemaal afgestemd op jullie wensen en budget. Neem bijvoorbeeld de Grand Theatre. Een trouwlocatie in hartje Groningen die gebouwd is in 1939. Tegenwoordig is het één van de mooiste theaters van heel Nederland. De Grand Theatre bevat een benedenzaal, bovenzaal, studio en boven foyer.

Dus ook binnen deze locatie zijn er veel opties. Zo geniet u met de boven foyer van een mooie uitzicht op het mooie en levendige stadsleven van Groningen, met uiteraard zicht op de Martinitoren! Daarbij worden dranken geregeld door ‘World of Barrista’ en daarmee heeft u gegarandeerd topkwaliteit koffie. Er is veel mogelijk in het Grand Theatre, door de multifunctionele zalen is het geschikt voor trouwerijen van groot en klein. Enthousiast geworden over Grand Theatre of wilt u informatie over andere locaties? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend advies aan!