De mooiste buiten trouwlocatie

‘Een buiten trouwlocatie? Daar gaan we nooit aan beginnen! Wat doen we als het begint te regenen? Al is het wel extra mooi om buiten te trouwen…’ . Komt dit gesprek je bekend voor, in de voorbereiding op jullie bruiloft? Dat is helemaal niet gek, veel mensen zijn een beetje huiverig voor het weer wanneer ze kiezen voor een buiten trouwlocatie voor hun bruiloft. Dat is goed te begrijpen. Een buiten trouwlocatie is extra mooi, in de buitenlucht elkaar het ja-woord geven is extra mooi. Maar als het begint met regenen valt je bruiloft misschien wel in het water. Letterlijk en figuurlijk. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren op de mooiste dag van je leven.

Gelukkig hoef je niet in spanning te zitten voor de buiten trouwlocatie. Als je kiest voor Gasterij Vergeer tenminste. Dit bedrijf organiseert al heel lang bruiloften, en daar is onlangs de buiten trouwlocatie bijgekomen. In het groene gras van het groene hart kunnen jullie trouwen! Laat het weer het toch niet toe? Niets aan de hand, verhuis dan gewoon naar binnen, de gasterij in! Gasterij Vergeer is dus dé locatie voor jullie bruiloft! Zowel binnen als buiten, alles is mogelijk.

Gasterij Vergeer is meer dan een locatie om te trouwen. Gasterij Vergeer is een locatie waar je terecht kunt voor een hele bruiloft. Van de officiële ceremonie tot de het heffen van het glas, van het diner tot het feest en van het feest tot een kopje koffie vooraf. Bij Gasterij Vergeer is alles mogelijk. Zo hoeven de gasten van jullie bruiloft niet van hot naar her te reizen om de verschillende delen van de bruiloft bij te wonen.

Kies voor de buiten trouwlocatie en u bent verzekerd van de bruiloft van jullie dromen. Neem eens contact op met gasterij Vergeer om meer te weten over deze locatie.