kerstpakketdozen in thema

Na jaren van economische onzekerheid en tegenslagen, trekt de Nederlandse economie weer aan. Het bedrijfsleven heeft weer een enorme boost gekregen. Dat is niet alleen te merken aan de huizenmarkt en het krimpende percentage werklozen, maar ook aan de flinke stijging in de omzet van kerstpakketdozen. Waar bedrijven eerst massaal zijn bezuinigen op dit extra presentje aan het eind van het jaar, is er nu weer budget over om medewerkers en zakenrelaties wat moois toe te schuiven. Gezellig gevulde kerstpakketten met heerlijke food producten en leuke non-food items, dat is wat je van een mooi kerstpakket wel zal verwachten. Ook de verpakking in gezellige kerstpakketdozen is altijd een echte sfeermaker onder de kerstboom.

 

Themaverpakkingen

Het is de laatste jaren helemaal hip om een kerstpakket in een bepaald thema te maken. Zo kwam vorig jaar ook in grote getalen het ‘Heel Holland Bakt’ thema voorbij, met kerstpakketdozen vol met bloem, meel, cup cake vormpjes en versieringssnoepjes. Ook de biologische pakketten vol met vruchtensappen en biologisch geproduceerde koekjes, crackers, snoepjes en smeersels, doen het ieder jaar erg goed. Voor alle stoere mannen worden de barbecue kerstpakketdozen ook altijd met grote dank in ontvangst genomen. Deze zijn dan helemaal gevuld met barbecue gereedschap, zoals een schort, spiesen en vleesvorken. Daarbij horen ook nog allemaal lekkere sauzen, servetten en vacuümverpakte vleessoorten. Bij dit soort kerstpakket thema’s horen ook kerstpakketdozen die opgaan in het thema. Er zijn diverse verschillende vormen van dozen. De vorm wordt uiteraard bepaald door de vulling van het pakket. Overigens zijn er ook dozen die beschikbaar zijn voor brievenbuspost.

 

Jongeneel kerstpakketdozen

Ben jij op zoek naar kerstpakketdozen die perfect passen bij het thema wat jij in gedachten hebt? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Jongeneel Verpakkingen. In een gigantisch groot assortiment kan jij de perfecte keuze maken voor een leuk cadeau voor jouw personee.