Een unieke locatie voor uw feest!

Een originele locatie voor uw evenement, verjaardag, bedrijfsuitje of jubileum? Dat is nog best lastig zoeken. Met een partyschip Rotterdam heeft u zonder twijfel een prachtige en zeker unieke locatie. Een aantal reacties van mensen die u voor waren: Het was super. Goed ontvangst aan boort. We kijken terug op een supermooie dag. Heerlijk buffet. Goede service.

Een gehad bruiloft gehad. Het was geweldig, ondanks het slechte weer. Zelfs het weer maakt bij het partyschip Rotterdam niet uit. Het wordt sowieso een onvergetelijke dag.

 

Het aanbod voor een partyschip Rotterdam

Voor een partyschip Rotterdam kunt u het beste terecht bij partycharter. Zij hebben veel ervaring en beschikken over een ruim aantal boten. Zo hebben zij zo’n 27 verschillende soorten boten, het ligt er maar net aan waar uw wensen liggen. Bent u op zoek naar een boot voor ongeveer 500 mensen, dan is de ‘Ameland’ echt iets voor u. Heeft u iets minder gasten en zit dit aantal rond de 250, dan is de ‘Smaragd 2’ zeker een aanrader. Een aantal andere boten:

  • Elegant Lady: de Elegant Lady is een luxe hotelschip welke beschikt over een zonnedak, dansvloer, traplift en twee salons. Daarnaast heeft dit schip 64 luxe tweepersoonshutten waarbij een ruime badkamer aanwezig is. Dit partyschip Rotterdam is geschikt voor 30 tot 128 personen voor meerdere dagen.
  • De Majesteit: De Majesteit is een uniek partyschip Rotterdam uit 1926. Ook dit partyschip Rotterdam heeft een dansvloer. Daarnaast beschikt De Majesteit over drie salons en een mindervalidetoilet. Deze boot is geschikt voor 250 tot 500 mensen met een minimale verhuurtijd van 5 uur.

 

Naast deze verschillende boten zijn er nog veel meer, zoals u net kon lezen. Er zal zeker een partyschip Rotterdam tussen zitten die bij u past. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden want Partycharter wil het beste voor u, namelijk een dag die u nooit meer zal vergeten. Neem contact op wanneer u meer informatie wilt, dat begrijpen zij namelijk heel goed! Ook kunt u een kijkje nemen op de website voor de mogelijkheden.