De stille en automatische robotmaaiers van Etesia

De stille en automatische robotmaaiers van Etesia

Geruisloos, energiezuinig en efficiënt; een paar van de kwaliteiten van de robotmaaiers van het merk Etesia. Als je een robotmaaier van dit merk aanschaft dan behoort grasmaaien tot de verleden tijd. Je kunt heerlijk ontspannen en de robotmaaier al het maaiwerk laten verrichten. Omdat de maaiers van Etesia zeer zacht werken kun je er zelfs voor kiezen om de robot ’s nachts aan het werk te zetten. Je hebt bij Etesia keuze uit verschillende modellen automatische grasmaaiers, waaronder de ETm65 en de ETm105.

De ETm65 voor terreinen tot 9.000 m²

De weersbestendige robotmaaiers van Etesia zijn speciaal ontwikkeld om grote grasvelden zoals groenstroken bij bedrijven te maaien. De ETm65 kan een grasveld tot 9.000 m² moeiteloos voor jou onderhouden. Dat scheelt een hoop tijd en geld voor de eigenaar van de ETm65. Deze automatische grasmaaier heeft een persoonlijke veiligheidscode en beschikt eveneens over GPS. Doordat de robotmaaier de mulching-techniek toepast, wordt het gazon op een milieuvriendelijke en effectieve manier bemest met verpulverde grasresten. Zo hoef je ook geen tijd en energie kwijt te zijn aan het afvoeren van grasresten.

De ETm105 voor terreinen tot 20.000 m²

De ETm105 is de krachtigste robotmaaier onder de Estesia’s. Omdat het apparaat een maaibreedte van 1.05 meter heeft, doet hij zeer snel en efficiënt al het maaiwerk en is hij uitermate geschikt voor het onderhouden van grote voetbalvelden, golfbanen en stadsparken. Deze robotmaaier is één van de energiezuinigste robotmaaiers die verkrijgbaar is. Het mulching-systeem zorgt ervoor dat de gazons in goede staat blijven en er altijd groen en goedverzorgd uitzien. Een hellingsgraad van 30% is voor de ETm105 makkelijk te bereiden. Het maaisysteem bestaat uit vijf zwevende koppen met drie messen die ingeklapt kunnen worden. Net als de ETm65 kan de ETm105 onder alle weersomstandigheden zijn maaiwerkzaamheden verrichten.