Extra breed, extra uitstraling!

Wanneer je een bepaalde sfeer wilt creëren in je huiskamer kan je dat door een paar aanpassingen eenvoudig doen. Met name door de muren en ondergrond van een specifieke materiaal en kleur te maken. Gelukkig is voor de ondergrond tegenwoordig veel keus en daar gaan we het nu over hebben.

Laminaat XL

Voor een specifieke uitstraling voor je woonruimte hoef je niet verder te zoeken dan laminaat extra breed. De voelbare houtstructuren in de toplaag van het laminaat zorgt ervoor dat deze planken bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout. Deze extra brede laminaat planken behoudt elke plank zijn unieke houtstructuur. Daardoor kan je tot in de detail zien wat je in huis hebt gehaald. Tegenwoordig is het aanbod van dit soort laminaat eindeloos. Hierdoor is er voor iedereen een juiste keuze te maken!

Voordelen

De voordelen van extra brede laminaat vloeren zijn enorm. Zo kosten ze weinig onderhoud, zijn ze eenvoudig te leggen op verschillende soorten ondergronden, geschikt met vloerverwarming en ook weer eenvoudig te verhuizen. De extra brede laminaat vloeren zijn geven vaak een luxe uitstraling aan de kamer. Daarnaast zijn ze tegenwoordig ook vaak waterafstotend gecoat dus vochtbestendig.

Kleur is belangrijk!

Laminaat is beschikbaar in veel kleuren. Voor grote kamers is het advies om voor donkere vloeren te kiezen om een knus en gezellige ambiance te creëren. Voor kleinere kamers zijn lichte vloeren weer een betere keuze. Dit omdat lichte kleuren meer licht reflecteren, waardoor het wat ruimer voelt. Uiteraard kan je ook op eigen gevoel kiezen, het is immers jouw huis!