Gebak decoratie of taartdoos nodig?

U kent het vast wel. U wilt binnenkort een feestje geven, heeft al taarten klaar gemaakt. Alleen het probleem is dat u het op een andere locatie viert. Uiteraard wilt u niet dat die overheerlijke taarten die u gemaakt heeft niet heelhuids aankomen op locatie.

Heeft u daarom al wel eens gekeken naar de mogelijkheden van een taartdoos? Net als u die in de winkel krijgt als u een taart koopt, welke minder lekker is dan die u zelf gemaakt heeft, maar dan voor uw eigen meesterwerk.

Taartdoos

Een taartdoos is bedoelt uw taart te beschermen, zodat u deze veilig kunt vervoeren. Tevens kunt u voor onder de taart ook een taartkarton leggen. Zo kunt u makkelijker de taart uit de doos schuiven om te snijden en serveren.

Afhankelijk van de grootte van uw taart kunt u kiezen uit verschillende maten. Bij Daily Style verkopen ze namelijk de ideale formaten rangerend van S tot een L doos. De taartdoos die u koopt bij Daily Style zijn stevig en geschikt voor transport. Zo kunt u uw taart veilig bewaren zonder dat u de taart in de vorm hoeft te laten zitten. Ideaal voor een feestje of gelegenheid buitenshuis.

Daily Style accessoires

Daily Style levert verschillende accessoires voor uw feesten en partijen. Waaronder ook de taartdoos. U begrijpt ondertussen al waarom dit ideaal is voor vervoer. Daily Style levert daarnaast ook decoraties, wegwerp servies, bedankjes en nog veel meer om van uw feest een heus succes te maken!

Daily Style is een online webshop waar u dit alles kunt bestellen. Daarnaast beschikken zij ook over vier winkels die u kunt bezoeken om bij u in de buurt gemakkelijk uw spullen bij elkaar te zoeken. Vanwege hun toegankelijke manier van online shoppen en snelle levering zijn zij de ideale partner voor uw feest benodigdheden.

Contact en webshop

Bent u nog opzoek naar bijvoorbeeld een taartdoos of andere feest benodigdheden? Dan raad ik u graag aan een bezoekje te brengen aan Daily Style hun webshop of aan één van hun winkels. Bezoek hun webshop voor meer informatie en contactgegevens!

Taartdoos