Help! Een themafeesten, maar welke?

Geef je een 21 diner, een housewarming of een verjaardagsfeest? En wil je niet wèèr zo’n saaie borrel? Tijd om eens alles uit de kast te trekken en los te gaan! We hoeven carnavalskleding niet alleen met Carnaval te dragen, maar een themafeest is ook geschikt om je te verkleden. Het bedenken van een leuk en origineel thema kan weleens lastig zijn, maar geen nood: laat je inspireren door onze thema’s. Wij geven je tips en tricks over het stylen van carnavalskleding en hoe je een gaaf themafeest kan neerzetten.

iQe449EzcbjiX4inx7f-Eq45LyibJd4MmkHqPFBweVXWEZ96K7wV786SLZTHPXuyHQHb068h-GJIMvrelEFNdXEipvi1cqmJDxH1Lt9PPe3lRJadnEuDKNEzkN5LkU38X4WrsB82

Sprookjes

Met het thema ‘spookjes’ kan je alle kanten op. Mensen kunnen een eigen karakter uitkiezen als sneeuwwitje, doornroosje, de wolf van roodkapje of als prins of prinses. Of kies een specifiek sprookje uit. Zo is het thema ‘Beauty and the Beast’ leuk als er allemaal koppels komen. De mannen komen verkleed als beesten en de vrouwen in een prachtige avondjurk. Kleed de ruimte ook in dit thema aan en zoek passende muziek. Het thema ‘duizend en één nachten’ is ook een sprookjesachtig thema waarin iedereen in Midden Oosterse sferen is. Laat je gasten een wens doen om ‘de lamp’ en kleed de ruimte aan met tapijten en opblaas kamelen. Of ga voor het Alice in wonderland thema en kies een Alice in Wonderland kostuum, zoals de Hartenkoning.

Jaren ‘…’

Ben jij ook zo’n fan van de 80 en 90 muziek? Maak een leuke afspeellijst of huur een dj in! Ben je meer van de ‘Flowerpower’, laat dan iedereen zijn ABBA kostuum uit de kast trekken, zijn bloemetjes overhemd aan en versier de zaal met peace tekens. Of ga los op het ‘disco-thema’ en trek alles uit de kast! Voor jou iets teveel van het goede en wil je wat stoerders? Organiseer een jaren 50 feest en laat alles een ‘rock-and-roll’ uitstraling krijgen.

Lekker fout

Wil je een lekker fout feest geven? Geef dan een ‘Proud2befout’ feest. Het mag een beetje bloot en je jurkje mag aan. De ruimte kan je versieren met een waslijn vol met lingerie of gebruik afschuwelijke kleurencombinaties. Zet de foute hitjes lijst maar op! Ook kan je een sexy feest geven met een Burlesque of Moulin Rouge thema. Versier de zaal in het rood en de vrouwen kunnen gekleed in veel kant of glanzend satijn en de mannen in pak. Bij dit thema geldt in ieder geval hoe meer, hoe beter!