Wat zijn goede dartshops in Nederland?

Dartshops in Nederland

De dartsport is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Dit is mede te danken aan het succes van de Nederlandse darters. Met de opkomst van de dartsport zijn er ook enorm veel dartshops ontstaan. De kwaliteit van deze dart shops verschilt echter nogal. Sommige dartwinkels worden vooral hobbymatig gerund door enthousiaste darters. Andere dartwinkels zijn stappen verder en bieden levering binnen een dag en hebben vrijwel alle dartproducten op voorraad. En sommige dart shops zijn zelfs van professionele darters. Zo heeft Vincent van der Voort ook zijn eigen dartwinkel.

Betrouwbare dartshops

Bij het bestellen via internet is het soms lastig te bepalen wat een betrouwbare winkel is. Voordat je dartspullen koopt, kijk altijd eerst naar reviews. En vergelijk niet alleen prijzen van de producten maar ook de kosten van de verzendkosten. Andere dingen om naar te kijken zijn het retourbeleid. Kun je bijvoorbeeld kosteloos retourneren of moet je hier ook weer voor betalen.

Voordelige dartshop

In Hengelo zit één professione dartshop. Zij hebben een ruim assortiment en leveren binnen een werkdag. Ook zijn ze scherp geprijsd. Naast deze dartshop zijn er ook enkele andere partijen waar je goed dart spullen kunt kopen. Let echter wel goed op, om teleurstellingen te voorkomen.