Met een top trouwlocatie aan het water wordt dit een onvergetelijke dag!

Het is moeilijk om een passende trouwlocatie te vinden. Trouwen is een belangrijk moment en dat wil je dan natuurlijk zo mooi mogelijk vieren. Hier is een geschikte trouwlocatie voor nodig, eigenlijk zelfs een top trouwlocatie. Je gaat er van uit dat je een trouwdag van jezelf maar één keer meemaakt en daarom moet eigenlijk alles top zijn. Het is belangrijk dat je vroeg van tevoren begint met het zoeken van een trouwlocatie. De leukste trouwlocatie zit namelijk snel vol en zelfs al vroeg van tevoren. Omdat je met een trouwdag vast zit aan een datum, kun je niet lang wachten. Wat is nu een unieke top trouwlocatie? Dat is wel een trouwlocatie aan het water! En laat die er nu zijn in Capelle aan den IJsel. ’T Hooghe water, een restaurant en terras gelegen aan de Hollandse IJsel.

 

Top trouwlocatie aan het water: ’T Hooghe Water

Het is natuurlijk fantastisch als je een bruiloft hebt die helemaal naar jullie wensen is. Hoe mooi zou het dan zijn als jullie elkaar aan het water het ja- woord kunnen geven? De ambtenaar van de burgerlijke stand bevestigd jullie huwelijk en jullie zijn officieel man en vrouw. Dit is toch veel leuker dan op het gemeentehuis. Het gemeentehuis is standaard en geeft een hele andere sfeer. Bij ’T Hooghe Water kun je dit zelf vormgeven. Dit is mogelijk doordat zij als officiële top trouwlocatie zijn aangewezen door de gemeente. De plechtigheid, het feest en de receptie kunnen dus allemaal plaatsvinden aan het water. Jullie kunnen gebruik maken van het restaurant of het terras. Een DJ, band en parkeren voor de locatie. Het is allemaal mogelijk.

De rode loper ligt vast uit, is dit voor jullie? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of kijk op de website.