Omega horloge

Dit Zwitserse horlogemerk bestaat al sinds 1848. Het Omega horloge behoort al jaren tot een van de beste horlogemerken ter wereld. Ze staan bekend om hun functionaliteit. Ook zeggen veel mensen dat ze erg betrouwbaar zijn en van hoge kwaliteit. Er zijn zelfs een aantal modellen die erg populair zijn geworden omdat ze zijn gedragen door staatshoofden. Ook is een model zelfs gedragen in een film van James Bond. Hiermee verkrijgen de horloges een hoop populariteit een aanzien. Ook in een aflevering van de Apollo-reeks wordt een horloge gedragen van dit merk. Bent u zelf benieuwd naar al onze collecties? Ga dan snel even naar onze website en ontdek alle modellen.

Omega horloges voor iedereen

Wij zeggen altijd maar zo een Omega horloge kan worden gedragen door iedereen. Hiermee bedoelen we dat we zoveel verschillende collecties kennen dat er vast wel een geschikte voor u bij zit. U heeft zo de keuze uit 70 horloges van dit merk. De verschillende collecties zijn allemaal te vinden via onze website. Het hele aanbod staat hier namelijk vermeldt. We zijn ook een officiële aanbieder van dit merk. Dit houdt in dat u altijd terecht kunt bij ons voor alle horloges van dit merk. Dit merk is ingedeeld in vier verschillende collecties. De eerste is de constellation collectie. De collectie is inmiddels een van de meest herkenbare model van dit merk. Dit hout in dat deze vaak ook wordt afgebeeld als het gaat om de omschrijving van dit merk.

Verschillende collecties

We hebben verschillende collecties van een Omega horloge. De eerste hebben we net al genoemd maar een volgende is bijvoorbeeld de Ville collectie. Deze is de eerste Co-axial variant. Dit horloge staat ook weer voor pure klassen en prachtige kwaliteit. De volgende is de seamaster. Dit is een van de meest verkochte horloges en daarbij een echte klassieker.