Cruciale culinaire krachtpatser voor de keukenkoning(in)

Wie graag iets bijzonders te eten op tafel zet voor zichzelf en/of anderen, doet er goed aan om alle nodige gereedschappen en materialen in huis te hebben. En ingrediënten natuurlijk, maar daar hebben we de supermarkt voor. Bovendien gaat dat om zaken waar je zelf nog de meeste invulling aan moet geven.

Nee, we hebben het hier over voorwerpen buiten de inhoud van je provisie- en/of koelkast om. Wat moet jij nou paraat hebben om de verrukkelijkste gerechten te bereiden en presenteren? We doen een greep!

Pannen voor mannen – en vrouwen, uiteraard

Natuurlijk, de basis voor elke kok(kin). Maar welke pannen gebruik jij nou het meeste? Maak jij graag soepen of ben jij iemand die graag aan het braden slaat? Is de aloude aardappel/vlees/groente combinatie wat jij keer op keer opzoekt?

Voor alle gerechten en de specifieke onderdelen ervan zijn specifieke pannen verkrijgbaar.

Proost!

What’s your poison? Om tijdens een grootschalig samenzijn meerdere mensen van verfrissende drankjes te voorzien, kun je maar beter een uitgebreide glazenkast hebben. Cocktails, borrels en wijnen hebben ieder zo hun eigen glazen en die zijn dan ook nog eens heel specifiek onderverdeeld. Lees je goed in over wat waar in hoort en pas je voorraad glazen daarop aan.

Scheppen, snijden en prikken

Sommige gerechten kun je met je handen eten, voor anderen heb je bestek nodig. Hierin heb je een zeer ruime keuze als je kijkt naar het aanbod van vandaag de dag. Je kunt de beste match maken met jouw budget en merk, stijl of uitstraling. Koop losse onderdelen of complete sets. Of beiden, natuurlijk, om helemaal compleet te zijn.

Daar zijn we niet servies van!

We zijn inmiddels zo ver gevorderd dat we geen kommetjes van onze handen meer hoeven te maken om ons drinken of eten in op te vangen. Kies daarom de serviesset uit die bij je past en zorg ervoor dat je alle belangrijke onderdelen in huis hebt!