Nieuw in Apeldoorn, Fu Yuan Tai Chi Chuan bij Gaia centrum voor mindfullness.

Grote Opening 5 september 2017!

Gratis Tai Chi Chuan les en workshops op de openingsdag bij Gaia in Apeldoorn.

Sifu Douwe Geluk een erkend docent van Tai Chi Chuan, Silk Reeling, Qi Qong maar ook 3de graads zwarte band  Kungfu geeft vanaf 5 september 2017 les. Ook is Douwe tweevoudig Nederlands kampioen en gehuldigd geweest door de gemeente Apeldoorn en de sportraad voor zijn goede prestaties.

Tai Chi is een eeuwenoude interne bewegingskunst uit China waar langzame bewegingen afgewisselt worden met snellere bewegingen. De focus van het het Tai Chi kan liggen op vitaliteit, energie maar ook zelfverdediging etc.

De stijlen die sifu Douwe Geluk in zijn curriculum heeft zijn: Yang, Wu, Chen en de Wudang Tai Chi Chuan stijl. Naast Tai Chi heeft Douwe ook Silk Reeling en Qi Qong in het curriculum bij Gaia Tai Chi te Apeldoorn.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen en op de openingsdag worden er ook demonstraties gegeven. Tai Chi begint met de basis zoals: standen en wat bewegingen en ook ademhalings oefeningen.

Na de basis komen er vormen waaruit weer applicaties kunnen worden gehaald en andere aspecten zoals werken met Chi komen aan de orde.

Wat kerpunten van Gaia Tai Chi Apeldoorn:

– Tai Chi is relax

– Tai Chi is gezond

– Tai Chi is leuk

– Tai Chi maakt je vitaal

Tai Chi Chuan is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen en een fijne balans te vinden in je leven.

Ook geschikt voor de drukke zakenman en de harde werker. Sifu Douwe Geluk geeft naast Tai Cbi, Qi Qong ook personal coaching en begeleiding voor mensen die graag hun doelen willen halen.

Alle lessen vinden plaats in een ontspannen plezierige setting. Elke leerling leert en het is een fijne groepsles die ook goed samen gaat met bijv andere sporten die mensen doen.

Wees erbij op 5 september 2017 om 20:30 aan de Henri Dunantstraat 6 te Apeldoorn.

Voor informatie mail naar:

[email protected]

Of bezoek de site:

Index