Pandora-stijl kralen, het voordelige alternatief

Iedereen kent waarschijnlijk het sieradenmerk Pandora. Zij brengen exclusieve kralen uit, als een soort bedels die je kunt verzamelen. De kralen worden ook charms genoemd.

Deze hoogwaardige kralen zijn bedoeld voor speciale gelegenheden, zoals moederdag, een huwelijk of bijvoorbeeld de geboorte van een baby of het eerste kleinkind. Met deze kralen verzamel je op die manier alle bijzondere momenten in je leven voor een armband, of ook een ketting. Dan heb je een eigen unieke sieraad

De Pandora-kralen, als ook de Trollbead kralen, hebben per definitie een groot gat, minimaal 4 mm. Anders past het niet over de pandora-armband.

pandora-stijl-kralen-armband-1.jpg

Meer afwisseling met pandora-stijl kralen

Als je wat meer wilt afwisselen met je kralen met groot gat, dan kun je ook kiezen voor eenvoudiger pandora-stijl kralen. Die worden in allerlei soorten, kleuren en maten gemaakt. Het meest bekend zijn de glazen kralen, maar bijvoorbeeld metalen kralen, polymer klei, maar ze zijn ook verkrijgbaar in sterling zilver of edelsteen. In de meeste gevallen zijn deze kralen een stuk voordeliger.

Je kunt met de pandora-stijl kralen gemakkelijk een kleuraccent aan je armband maken. Bijvoorbeeld door er een aantal turquoise glaskralen aan toe te voegen, als je een turquoise outfit draagt. Op die manier pas je je armband heel gemakkelijk aan qua kleur, zonder dat het gelijk in de papieren loopt.

pandora-stijl-kralen-armband1.jpg

Stoere armbanden met grote kralen

Daarnaast kun je met de pandora-stijl kralen heel gemakkelijk een stoere armband met leren of suède veters maken. Omdat het rijggat zo groot is, rijg je deze kralen op meerdere veters. Die werk je vervolgens af met een veterklemmetje en slotje.

Dan maak je zo een stoere armband. De kralen zijn ook uitstekend geschikt voor een kant-en-klare leren ketting. Met het grote rijggat maak je in een handomdraai een leuke ketting.

Bij edelsteenkralen.nl vind je alle kralen en materialen en ook een handleiding hoe je dit soort sieraden kunt maken.