Robotmaaiers van Belrobotics: bruikbaar op onveilige locaties

De automatische grasmaaiers van Belrobotics behoren tot de besten ter wereld. Dankzij het slimme stuursysteem kunnen deze robotmaaiers zelfs op gevaarlijke industriële plekken zelfstandig maaiwerkzaamheden uitvoeren en kunnen ze zeer grote grasvelden onderhouden. Omdat deze robots dankzij de geavanceerde techniek niet gehinderd worden door stoorsignalen, kunnen ze werkelijk overal worden ingezet. De Belrobotics robotmaaiers zijn onder te verdelen in de Greenmow, de Parcmow en de Bigmow.

Greenmow

De Greenmow is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote terreinen tot 6.000 m². De twee maaikoppen en zes messen zorgen ervoor dat het gras er snel perfect en gezond uitziet. Is jouw tuin niet helemaal vlak? Geen probleem, want de Greenmow kan hellingen tot 30% eenvoudig beklimmen. Het mulchsysteem zorgt ervoor dat jouw gazon keer op keer op natuurlijke wijze wordt bemest en ook bij regenval werkt deze robotmaaier gewoon verder. Tevens is de Greenmow voorzien van diefstalbeveiliging.

Parcmow

Heb je een maaier nodig voor een groter terrein? De Parcmow van Belrobotics maait tot 10.000 m². Dat maakt deze robot de perfecte maaier voor het onderhouden van openbare groene ruimtes. De robot heeft drie maaikoppen en negen messen, zodat het gras effectief gemaaid kan worden. Een hellingsgraad van 30% is voor de Parcmow geen hindernis en mede daarom is deze robotmaaier perfect voor de complexere tuin.

Bigmow

Een groen terrein maaien van 20.000 m²? Voor de Bigmow is dat een fluitje van een cent. Met behulp van maar liefst vijf maaikoppen en vijftien messen maakt deze robot ieder sportveld zeer snel netjes. Ook golfvelden pakt deze robotmaaier graag aan en op een hellingsgraad van wel 45% kan de Bigmow gewoon doorgaan met maaien. De maaier is zeer goed beschermd tegen regen en zonnestralen, zodat hij altijd ingezet kan worden en het maaien niet uitgesteld hoeft te worden. Weer of geen weer, de robotmaaiers van Belrobotics staan altijd paraat. Uiteraard zorgt de ingebouwde diefstalbeveiliging voor een goede bescherming van jouw robotmaaier.