Dumpert toppertje: Maat, wat doe jij?

Een uitspraak die je misschien niet helemaal bekend voor komt. Maar ga eens graven in je geheugen en denk is aan het geweldige platform Dumpert. Waar alleen maar grappige en eigenlijk ook wel idiote filmpjes voorbij komen. Van filmpjes over katten tot en met roadrages in Rusland, niets is te gek voor Dumpert. Het mooie aan dit platform is dat men zelf het content kan aanleveren. Dus heb jij ooit iets mee gemaakt en toevallig gefilmd, kan dit zomaar eens een hitje worden op Dumpert.

Zo komen er regelmatig filmpjes voorbij van dronken gasten die ‘toevallig’ gefilmd werden door hun vrienden. Dit gaat natuurlijk vaak gepaard met domme activiteiten. Voor de kijkers is dit soort beeldmateriaal heerlijk om de ochtend mee te beginnen. Het kijken naar mensen die pijn lijden of gewoonweg een domme actie uitvoeren, is leedvermaak waar wij stiekem keer op keer om blijven lachen.

Helemaal knettah!

Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen toen der tijd. Dumpert, facebook of youtube het was toen overal te zien. Het was een heuse topper die voor een korte tijd viral ging. De titel van dit filmpje was ‘helemaal knettah’. Waarbij een gast zijn grote broer aan het filmen was die op het dak stond ‘Is toch goud man. Wij zijn helemaal knettah!’.  Waren de welbekende uitspraken van dit filmpje. De grote broer staat op het dak te hakken terwijl deze gast zichzelf filmt en roept ‘Rotterdam terror corps, doef doef doef’. Op dat moment hoor je een crash op de achtergrond en valt de grote broer van het dak af. De reactie van de gast: ‘Maat, wat doe jij?’ en filmt vervolgens zijn grote broer die opstaat en net doet alsof hij geen pijn heeft.

Dit filmpje is zo hilarisch en bekend geworden dat er werkelijk waar een merchandise is ontstaan.

De merchandise rondom dit filmpjes bestaat uit petjes en shirtjes/sweaters met de tekst ‘helemaal knettah’.

Ook rotterdam terror corps shop heeft hier slim op in gespeeld. RTC wordt in het filmpje namelijk mooi nagedaan met doef doef doef. Het is een heerlijk filmpje om naar te kijken en te genieten van al het stommiteit wat er in voor komt.