SELCO lasmachines, waar kunt u die vinden?

Wilt u meer weten over de SELCO lasmachines voor u deze koopt of wilt u weten waar u dat kunt doen? Dan zit u bij Visser Las/ Snijtechniek aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van lassen, snijden en de technieken en machines daarachter.

SELCO is een gevestigde naam in de las wereld. Sinds de oprichting van het merk in 1979 zijn ze vliegens vlug marktleider geworden op het gebied van elektrisch booglassen. Door hun snelle groei en doorgaande ontwikkeling zijn ze een echte hoofdrolspeler geworden. Een hoofdrolspeler in bovendien de ontwikkeling en verbetering van lasprocessen. Kortom een uiterst betrouwbaar merk dat veel voorgangers beamen kunnen!

SELCO Assortiment

Door middel van het implementeren en de ontwikkeling van nieuwe technologieën heeft SELCO doorgaans een ruim assortiment opgebouwd. Het assortiment rangeert van de meest luxueuze lasmachines op gebied van techniek tot de echte basis van lassen. Zo is er voor iedereen wie een lasapparaat nodig heeft wat te vinden van het merk.

Het SELCO Assortiment bestaat dan ook uit maar liefst 100 modellen. Deze modellen ondersteunen diverse lasprocessen als MMA, TIG, MIG en Plasma snijden. Zo is er altijd een lasproces dat u zoekt te vinden van SELCO. Daarnaast zijn andere producten, die u van hen kunt vinden bij Visser Las/ Snijtechniek, erg innovatieve en geautomatiseerde technieken ter ondersteuning.

SELCO Modellen

Enkele modellen die het uitlichten waard zijn van dit merk zijn bijzonder innovatieve producten. Deze hebben elk het doel de las ervaring te verbeteren en efficiënt werken te ondersteunen. Deze twee zijn de Quasar en de Genesis.

De Quasar collectie zet de gebruiksvriendelijkheid voorop. Deze zijn daarom ook uitgerust met functies voor bijvoorbeeld een continue en efficiënte werking.

De Genesis collectie is uitgerust met onder andere een iPanel bedieningspaneel. Dit is een grafisch display met een uniek gebruiksinterface. Deze kan bovendien ingezet worden voor automatische of gerobotiseerde processen!

Contact

Bent u benieuwd naar welke SELCO machine bij uw wensen past van Visser Las/ Snijtechniek? Bezoekt u dan gerust een de webshop of bel gerust even, zij staan u graag te woord!