Sportschool Almelo Tino’s Fitness

ALMELO – Sport en bewegen zijn belangrijk om gezond en vitaal te blijven. Er zijn vele sportscholen in de regio Twente met ieder zijn eigen specialisatie. Sportschool Almelo ‘Tino’s Fitness’ is een sportcentrum waar het ‘thuisgevoel’ en iedereen in zijn of haar ‘waarde’ laten voorop staan.

Sinds de opening van Tino’s Fitness in februari 2018 weten steeds meer mensen de weg te vinden naar dit sportcentrum. De sportschool heeft een ruime fitness zaal met alle apparaten. Ook is er beneden een grote groepsleszaal waarin lessen als Aerobic, Body & Mind, Systema, Zelfverdediging en Boksen worden gegeven.

Een gezellige bar en ‘sociale tafel’ treft u bij binnenkomst. Sportschool Tino’s Fitness wil graag dat mensen een gevoel van thuiskomen ervaren en dat de mensen merken dat er werkelijk respect is voor iedereen. Veel mensen vinden het lastig om een sportschool binnen te stappen omdat ego en macho gedrag in veel sportcentra de boventoon voert.

Een lekker ontbijtje? Hapje? Kopje koffie? Bij Tino’s Fitness kan dit allemaal. Iedereen die het kan opbrengen om respect voor de medemens te hebben is van harte welkom bij Tino’s Fitness. Deze Almeloose sportschool is zeer zeker geen beweeg fabriek en kwaliteit met daar bij mensen 100% te accepteren zoals ze zijn is het visite kaartje van deze school.

Op sommige momenten van de dag is de groepsleszaal nog beschikbaar. Heeft u een sportclubje of vereniging in de regio Almelo en wilt u graag verhuizen naar Tino’s Fitness? Neem dan contact op met: 0546 – 627139 of mail naar, [email protected]

http://www.tinos-fitness.jimdosite.com