TAG Heuer; een horloge vol ontwikkeling!

Indien u meer wilt weten over de TAG Heuer horloges en het aanbod dat zij hebben, dan bent u bij Juwelier van Willegen aan het juiste adres! TAG Heuer is een gevestigde naam in de horloge wereld. Het Zwitserse merk, opgericht in 1860 welke zijn huidige naam ontvangen heeft in 1984, is horlogeproducent en horlogemerk.

Ze hebben een mooie historie met prachtige creaties. Geliefd door zowel kenners als de persoon met klasse. De horloges staan dan ook bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en de sportieve uitstraling. Daarnaast zijn de horloges ook vaak voorzien van een chronograaf.

TAG Heuer modellen

Juwelier van Willegen heeft een groot aanbod in TAG Heuer horloges. Er zijn maar liefst 85 horloges te onderscheiden in de diverse collecties. Welke allen beschikbaar zijn in de winkel en webshop van Juwelier van Willegen. Daarnaast zijn zij ook officieel dealer van TAG Heuer en alle andere verkochte merken!

De modellen vallen allen onder diverse collecties van het merk. De namen van de collecties geven tevens ook een idee bij wat voor een soort horloge u mag verwachten. Zij doen zeker hun (collectie) naam eer aan! De te onderscheiden collecties zijn: Connected, Aquaracer, Carrera, Formula en Monaco.

Uitgebreide collecties

Onder de te onderscheiden collecties vallen dus maar liefst 85 verschillende modellen! Ruim voldoende keuze om uit te kiezen, er zal er dus altijd minimaal één bij zitten die bij u past. Hierin adviseren de winkelmedewerkers van Juwelier van Willegen dan uiteraard graag in.

Bij TAG Heuer mag u chique gecombineerd met klasse of sportief verwachten. Om die reden passen de horloges bij veel outfits. Nu is alleen de opdracht nog één te vinden die bij u als persoon past! In de webshop van Juwelier van Willegen vindt u de complete collectie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die TAG Heuer en Juwelier van Willegen te bieden hebben? Bezoekt u gerust een keer de webshop of kom eens langs in de winkel!