De perfecte kinderkamer; bestaat die? Wel als het aan ons ligt!

Geef je kind alles wat hij of zij nodig heeft in haar kamer met praktische meubels. Lees verder over de vele verschillende mogelijkheden die Tiqqel te bieden heeft!

Bed

Zeker in de vormende kinderjaren is een degelijke slaapgelegenheid van groot belang. Bij Tiqqel vind je dan ook comfortabele bedden in allerlei soorten en maten! Laat je kleine wegdromen in een schitterende sprookjeskoets of een razende racewagen. Ook traditionele ledikanten zijn bij ons volop verkrijgbaar.

Nachtkastjes

Je zoon of dochter zal af en toe een glas water willen kunnen pakken wanneer hij of zij wakker wordt en heeft dan een plek nodig om deze neer te zetten. Misschien is dat wel hetzelfde platform als waar het lampje op staat om deze handeling bij te lichten. Zo kunnen ze direct checken of er zich daadwerkelijk geen monsters onder hun bed bevinden en hoeven ze daarvoor jou niet uit je slaap te halen. Kortom, in iedere kinderkamer is een nachtkastje onmisbaar.

Opbergkasten

Zolang ze groeien hebben kinderen vaak bergen aan kleding én speelgoed. Dat zul je wel merken wanneer de vloer van hun kamer een waar slagveld lijkt! Daarom hebben ze de ruimte nodig om al deze spullen in op te kunnen bergen. Onze vele verschillende opbergkasten bieden hier uitkomst. Deze zijn in vele verschillende formaten verkrijgbaar, zodat je het beschikbare oppervlak van het vertrek zelf kunt indelen.

Bureaus

Leuk dat ze zich met al hun speelgoed niet vervelen maar er moet ook huiswerk gemaakt worden! Gelukkig kun je bij Tiqqel de meest praktische bureaus bestellen. Bij ons vind je simpele modellen maar ook varianten met lades voor extra opbergruimte. Zodra ze deze werktafel ontgroeien, kun je een volwassen exemplaar voor ze uitkiezen.

Zo zie je maar weer; de beste kinderkamer meubels vind je bij Tiqqel!